|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 107> |
Автор | |
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele ne mi se veruva . . . Prv sum denes . . . Pozdrav do site pederi i pederki . . . Ke se citame podocna ko ke sme site tuka
|
|
STRUGA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene ne mi se veruva, vtora sum denes
ajde ja ve cekam , veruvajte imam potreba od vas posebno denes |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele a mene ne mi se veruva...tret sum denes
kaj ste sea...bas ja koga ke dojdam ve nema vas |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lelle ne mi se veruva cetvrt sum denes
tuka sum jas peder, ama ti se gubis, nema mreza nesto |
|
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele ne mi se veruva i petti sum denes , ama za malku se promasivme . . . Sega ke izleguvam se tipkame utre . . . Gledajte samo da ne sum pak prv i petti . . .
|
|
STRUGA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro be majka mu stara, pak li kecate nesto ?
ve nema nistu na msn nistu na chatot nitu na forumot , sto se storivte more pederacista teski |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe pederi edni...pa navecer e terminot koga se naogjame...eeeee sto ne ste online sea...inace da se pofalam...praam rap pesna sea u momentov ke vi dadam da ja slusnete koga ke ja napraam
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
peder ko ke bide gotova pesnata da mi ja prates
aj togas vecer ke se sobirame i citkame tuka na forumot p.s. eeeeee abe peder, pa vie deneska ke izlavate petok e, aj po polnok ke ve cekam na forum da si gi spodelime nasite pederski dozivuvanja |
|
|
|
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mona petok e ama ne e za izlegvenje . . . Dojdi i porano ako sakas . .. Jas ke bidam ovde . . . Pozdrav peeri
|
|
STRUGA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuturutka si mi pisal i licna more a te nema sega online, da te e...
i kaj se drugite pederi ?, so e ovoa ? |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe pederko pa ne se nerviraj tolku...ja znaes deka ako ne bev izlezen ke dojdev da te druzam ama se vrativ doma vo 4:30...pa so da prai master...go brkaat pederki ne e kriv on
|
|
|
|
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama ova ne e vo red . . . Sekoj den isto . . . Pa daj da se dogovorime i da go ostajme site pederski aktivnosti ednas i da si porazgovarame . . .
|
|
STRUGA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro be stvarno nema smisla ovoa
tuturutka pa daj kazi ti termin , pa ke se ukluceme u isto vreme covek 2 reda muabet ne moze da si naprave, se nesto mi se kriete |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oooooooooo monaaaaaaaaa pederkoooooooooo pa kaj si be ti konecno te fatif!!!so prais dobra si li si,ke ides li negde vecer?
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2627282930 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |