![]() |
|
Срцето или разумот..??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 41> |
Автор | ||
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sekogas drugarice ima slucaevi kade razumot presuduva
![]() |
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
-
Изменето од filmadzijka - 11.Јануари.2009 во 01:26 |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Posledniot zbor go dava srceto
![]() |
||
![]() |
||
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
|
Prvin srceto, a posle razumot ili obratno
![]() |
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
Lugjeto razumot go koristat,
kako da dojdat do pari. |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Koga i srceto i razumot kje se soedinat,e onda e prav pogodok
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
![]() Grow up! ![]() ![]() |
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
Zasto decata ne go koristat razumot?
I, loso se custvuvaat poradi toa? p.s. pazi imas damka na halinata! |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
разумот...
![]() ма нека боли, нека пече... ќе ме боли и ќе помине... важно знам дека сум направила паметна работа... |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
колку кратко а колку убаво и највистинито браво зезната ![]() ![]() ![]() |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
|
vo eden moment srceto,ama sekogas poveke preovladuva razumot
![]() |
||
![]() |
||
|
Koga posleden pat so nasiot razum,
sme go zaprasale naseto Srce 'kako e'? Dali sme go zaprasale, ima li nesto sto nie mozeme da storime za nego. A toa samo si cuka cuka, ponekogas podripnuva kako da saka nesto da ni kaze, ama koj go slusa? |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Ne znam,mene srceto mi oslabe i kaj da e ke skine konci mislam ![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |