IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Дали да се укине МТВ (Македонска)?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали да се укине МТВ (Македонска)?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 40>
Прашање: Дали да се укине МТВ (Македонска)?
Одговор Гласови Статистика
138 [44,95%]
31 [10,10%]
5 [1,63%]
122 [39,74%]
11 [3,58%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2008 во 16:52
Originally posted by Nin4e Nin4e напиша:

Originally posted by zaljubena izgubena zaljubena izgubena напиша:

dali voopshto postoi osoba koja go svrtuva toj kanal?jas si ja namestiv na 98 pa ni sluchajno ne mi se svrtuva na nejze.neka ne ja ukinuvaat.posmeshno e da gledame kako propagja:)

Нека пропаѓа, ние сме научени да си рушиме се што е македонско. Не се секирај наскоро и тоа ќе го видиш. После Европското првенство во ракомет ќе и стават клуч и ќе ти се исполни желбата

Se nadevam deka nema-edinstven makedonski kanal na hotbird!!!Shto kje gledame posle? MkTV e mnogu povekje od televizija- taa e javen servis. I treba samo dobar managment i podrshka od vladata i parlamentot vo smisla ili da i ovozmozzat da funkcioniraat kako komercijalna Tv so site propratni efekti ili da i ovozmozzat preku donesuvanje pravna efikasna legislativa da si ja sobira taksata. Nemozze nikoj da neplakja ! Nekoj mora da plati.
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2008 во 13:05
Нека ја средат како што треба или нека ја укинат, да не се глупираат.
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
-B-lue E-yes- Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2008
Поени: 111
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај -B-lue E-yes- Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 18:32
Да, под итно нека ја средат или како што веќе се со една нога во дупката, нека ја укинат!
Единствено што гледам на МТВ се директните преноси од Евровизија, ништо друго А и понекогаш кога дават народни ора, пошо сум играорка...али другото навистина не им чини!
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 13:56
Zar nekoj voopshto ja gleda???
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 15:03
samo penzionerite ... koi ne plakjaat za kablovska голема%20насмевка
Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 15:04
Sto bese toa
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 15:19
znaat tie so ziveat u stranstvo so e makedonska...poso malku drugi nasi tv gi ima na strana
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 18:50
DEFINITIVNO NE TREBA POVEKE DA POSTOI OVAA TELEVIZIJA ZA SRAMOVI E
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 18:57
јас никогаш не ја гледам......па може или да ја исклучат или да ја подобрат
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 19:04
Ne veruvam deka ke mozat da ja podobrat samo edeno nesto:ISKLUCETE JA
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2009 во 12:07
Ne smee da se iskluci taa kakva i da e taa e nasa istorija. A sto treba da se smenat vo neja mnogu raboti treba za toa ne stanuva zbor.Od direktori, urednici,voditeli,i iste 99% od personalot treba da izlezat od TV.Pa da se stavat mladi kadri i ambiciozni da trgne malku napred.
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2009 во 12:50
па и мтв2 е наша
па види што има на неа
ако разбереш нешто те частам
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2009 во 16:31
Ama bas za toa velam deka treba da ima promeni ... ...aj sega casti ha ha ha ..
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 12:07
igi pa i ti kako da ne ne smee da se iskluci sto ke ni e koga neznam nekoj dali voopsto ja gleda
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.