![]() |
|
Најубави љубовни пораки и изјави |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 40> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koga ljubovta ja imas, veke ne komentiras za nea...ednostavno ja imas...sekoj den li ke se klanjam na sonceto sto me gree ?...ednostavno me gree...
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
dojdi kaj mene,sama sum.................
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
LJUBOV E KOGA SI POMEGU MILION LUGE A TI MISLIS SAMO NA EDEN/////?????????????
ljubovta e kako vino kolku poveke pies tolku poveke ti se pie.......
i drugi ubavi raboti
ubavo e covek koga e zaljuben
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
ne ti treba konjce be ZAGORCE za da stignes tamo kaj sto treba????
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
ШТО..ПЕШКИ ДА ОДАМ..АМА ДАЈ...!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
e zasto da ne pa toa e dobro i za rekreacija i za kondicija neliiiiiiiiiiiii
![]() |
|
![]() |
|
tanjaaa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
ZOSTO ZOSTO SE PRASUVAM CESTO
ZOSTO TE SRETNAV ZOSTO TE SAKAV I ZOSTO SEKOGAS KE TE SAKAM SUDBINATA NAPRAVI DA TE SRETNAM LJUBOVTA NAPRAVI DA TE SAKAM RAZDELBATA NAPRAVI DA TE NEMAM SOLZITE NAPRAVIA DA PLACAM A TAGATA NAPRAVI ZA TEBE DA SE MACAM LJUBOVTA SI TI SOLZITE SE ZLI TAGATA E TAGA A ZIVOTOT LAGA |
|
![]() |
|
suzana03 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
MOETO SRCE, PTICA NA DIVINATA, GO NAJDE SVOETO NEBO, VO TVOITE OCHI.
|
|
suzana
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Деновите минуваат,
времето се губи , чувај ме злато мое, ме сакаат и други . Не давај ме никому чувај ме за себе бидејќи јас сум таа која те сака тебе ![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Прости ми што те сакам
Господ ме казни да те засакам, да те виадм no ne i da te imam |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
АКО ТЕ ВИДАМ СО ДРУГ ЌЕ ТЕ ОТЕПАМ, АКО ТИ СО ДРУГА МЕ ВИДИШ - ЗАМИЖИ!
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Женската љубов во срце се пише
затоа таа не се брше а машката љубов на облак се пише и кога ке дувне ветер таа ќе се избрише. |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
NAJEDNOSTAVNO-MI ZNACIS I TOA MNOGU(ova mn.malu e diskutabilno)
|
|
![]() |
|
Оваа порака ќе создаде радост во твоето срце,насмевка на усните и сјај во очите.Затоа уживај во моментот кога веќе знаеш дека некој мисли на тебе!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |