|
Плачење |
Внеси реплика | страница <1 26272829> |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми велат дека е пожелно да се исплакувам за ако сакам ова анксиозноста да ми се намалува, ама пустото, страв ми е... па не се давам
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми велат дека е пожелно да се исплакувам за ако сакам ова анксиозноста да ми се намалува, ама пустото, страв ми е... па не се давам
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
плачи, не е лошо тоа еве и јас плачам..не е страшно воошто
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes ne sum po placenjeto, do preeska placev. Sega sum besna i izlegov na sprint pesacenje (taman i da vidam sto ima na vege fest) za koga ke dojdam doma pak facijalno da otekuvam pak.
|
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И ете ме, отеков во очите .... а и ми се вришти на сиот глас.
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мораш да се силуваш себе да бидеш расположен затоа што невиноста помина, а сите сме криви
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плачење...?
нели машкото е плачип**ка... за женско... не важи... првото сигурнои не се... |
|
Martin87
Група Регистриран: 05.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум слушнал дека вистинските мажи се оние кои не се срамат да ги покажат своите емоции т.е. да плачат. Мене на пример ми е многу лесно да заплачам и ич не ми е гајле ако ми речат дека сум бил плачип**ка. Што сакаат нека ми велат јас морам да си ги покажам емоциите. Знам дека не секогаш ова е в ред ама таков сум јас и нема никогаш да се сменам.
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Емоциите не се машки или женски, емоциите им припаѓаат на сите луѓе и сосема е во ред да се изразуваат. Сосема е во ред да се исплакува тагата
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke ja nalazat bubacki vo glavceto, samo baknezi i miluvanja mozat da gi rasteraat
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најефикасен лек за истерување бубачки од женска глава |
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас одамна пред моето семејство не покажувам солзи.
Некогаш низ времето бев пример за тоа што значи да се биде слаб човек и последниве неколку години им покажувам нешто сосема друго. Не им го покажувам мојот кревок дел, поготово во однос на тоа како јас се чувствувам за мајка ми. Исто и вчера, нејзе требаше да и биде роденден и ние две обично тие два дена си ги тегневме ушите. Подарокот што и го подарив пред четири години е сега кај мене. Силната Екши вчера на крајот додека бевме фамилијарно кај нејзе и се наполнија очите со солзи, ама малку. Сеуште имам потреба да бидам силна во нечии очи. Ми се плачеше и ми требаше само некој силно да ме гушне... Но утрово сум сосема сама и ќе си се посветам малку на емоциите пред да му се препуштам целосно на денешниов ден.
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj ofka znaci e "Off"
|
|
Внеси реплика | страница <1 26272829> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |