|
МАКЕДОНИЈА...и се е можно!? |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 63> |
Автор | |||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ништо страшно...ќе го казнат директорот. |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дааа, од народни пари. Читав внимателно бидејки овој закон е првиот со кој моите симпатии кон владеачката партија почнаа да се премеруваат. |
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...па таа "озогласена" и "антивладина" телевизија. зошто тоа го немаше на силекс или канал 5..? оние од А1,пак шират дезинформации и монтирани снимки!!!АМАН. Изменето од zagor - 29.Ноември.2010 во 14:16 |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ццццц и ова ме зачуди. е навистиа Македонија и се е можно (ако не е извадено од контекст0
Илија Димовски ќе ја запали „А1“? Ама изгледа ја нема више Во саботата Димовски стана фан на овие три страници, а во неделата од неговата листа на омилени страници ја снема само „Да се собереме 2.000 и да ја запалиме А1“. |
|||
Античкиот
Сениор Поглавица Тешки Очи Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тој илија прво да му одговори на онега во утрински што сто пати го прашал од каде му се парите за мерцедесот и кога планира да заврши факултет- а после да пали и жари по македонијава...
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...inache ,...od chovek shto ne go pochituva sopstveniot zakon,...zarem moze da se ochekuva poshten da bide,
,..pogotovo koga negovata rabota e neposredno povrzana za i okolu parite!
|
|||
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ќе пукнам од мака што морам да ти потврдам дека си во право Но кога работиш во една дејност во која како така работите функционираат и иако платичката касни ја земаш и не забележуваш што се случува околу себе. Кога ја гледав онаа емисијата ХОДНИЦИ за здравството мислев дека новинарката Точи малку претерува. Сега кога имав прилика да видам какви се условите во тие ХОДНИЦИ знам дека сепак не кажала се. И на оваа тема ќе повторам НЕ МОЖЕ НА НЕВРОЛОГИЈА ДА НЕ РАБОТИ АПАРАТОТ ЗА СНИМАЊЕ НА ГЛАВАТА, тоа е нон-сенс Или може оти ова е ---Македонија и се е можно!!!! |
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ima shansi aparatot da proraboti... koga drzhavata kje gi sobere neplatenite danochni obvrski od eden sopstvenik na televizijska kukja koj se zhali deka ne bilo demokratski da gi plakja kako shto pravi sekoj gragjanin na ovaa siromashna zemja.
A koga kje bidat naplateni davachkite i od drugite kako nego mozhebi kje ima pari i za zdravstvoto i za prosvetata. Samo narodot da ne gi poprechuva danochnicite i policijata so nepotrebni sobiranja i protesti oti taka si ja seche sopstvenata granka... kje si ostane so praznite hodnici i zadocnetite platichki i penzii... ako voopshto gi zeme. Изменето од Messenger - 01.Декември.2010 во 06:42 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Извини Меси, со сиот респект кон тебе, ама во овој случај нема да се согласам со тебе. Не ме интересира мене (и сите оние пациенти и нивни роднини, лекари, сестри) данокот КОЈ ДРЖАВАТА НЕ ГО СОБИРА.Државата е должна да го собере. И сигурно дека поправката на тој апарат кој е неопходен за животот на пациентите МОРА БАШ СО ТИЕ ПАРИ да се поправи. Ако во државата има пари за луксузни автомобили за политичарите, за енормно големи трошоци за патување на цели делегации со луксузни летови, престој во уксузни хотели, земање 2 и повеке плати заради дуплирање на функции, МОРА да има пари за еден апарат кој не КОШТА повеќе од една четвртина од еднодневните трошоци а “народните збраници“. Месиии, таму кај што јас случајно отидов и видов дека пациентите по дожд ги носат нема оправдување за сета политичка заврзлама. Искрено- таму не се работи за политички пресметки- ТАМУ ВО ПРАШАЊЕ Е ЧОВЕЧКИОТ ЖИВОТ. |
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa toa velam i jas.
Drzhavata treba da go sobere danokot zatoa shto toa lugjeto tokmu toa gi interesira. Sega, koga kje gi soberat parite od onie koi gi kriele kje ima i za aparatot i za lekovi i poredovni plati i drugi potrebni neshta. Изменето од Messenger - 01.Декември.2010 во 07:06 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не, мислам дека не е ова вистинскиот проблем. Поправката на апарато или купување нов можеше да се направи веднаш-ако се штедеше барем на еден лав. Лавовите можеа да почекаат тие нити ќе избегаат нити ќе е штета ако ги нема веднаш. Ама лугето кои таму не можат да се снимаат и да им се воспостави дијагноза умираат или остануваат со траен инвалидитет. Затоа, сметам дека парите претходно собрани од данокот можеле да одат на спасување човечки животи, а овие сега кои ќе се соберат можеа да одат на лавови. |
|||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..ama, samo i samo poradi edna edinstvena prichina,...ne ni kazuvam neshto koga ne bi bil! |
|||
|||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |