![]() |
|
Македонска народна музика-By mariovec |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 58> |
Автор | |
vedes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zdravo brakja i sestri ljubiteli na najubavata muzika vo svetot
Naum Petreski & Rumjana Popova_TOA E LJUBOVTA... http://www.youtube.com/watch?v=kpR_BhRRcXI POZDRAV Изменето од vedes - 25.Март.2010 во 17:32 |
|
Низ цела Македониjа песна се пее, оро се вие...
|
|
![]() |
|
mariovec ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 310 |
Добар избор Фикс
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a2 Aleksandar Sarievski - Ori mome sedmojance.mp3 Aleksandar Sarievski-Ednus dojdov Jano mori.MP3 Aleksandar Sarievski-Kondisal Ajradin Pasa.MP3 Aleksandar Sarievski-Mnogu mi go falat.MP3 Aleksandar-predna.jpg Aleksandar-zadna.jpg http://rapidshare.com/files/367772341/Aleksandar_Sarievski_-_Pesni_od_Galicko__RTB_EP_12_992__26.01.1976-Upload_by_mariovec.rar |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Поздрав до сите љубители на Македонската народна музика.
Повелете една од најубавите Македонски љубовни песни
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Jovan.74 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Jasnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo sonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]() Изменето од Jovan.74 - 22.Март.2010 во 17:27 |
|
LD Pistolero a.k.a Demolero
|
|
![]() |
|
vedes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
|
|
![]() |
|
Mariovec,
na zal zasega imam samo ova od kocanskata folkgrupa MEGDAN - pesni koi sam sum konvertiral od videa vo mp3... mnogu mi dopagat... A Megdan kacena od Emil ne e istata... Pozdrav Изменето од vedes - 21.Март.2010 во 19:38 |
|
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Фала Ведес за ова...Доколку има уште нешто од нив,би ти бил благодарен. Поздрав |
|
![]() |
|
Pa da se javim i jas...
Pozdrav do site ljubiteli na ubavata narodna muzika Folklornata grupa MEGDAN od Kocani Ajde sonce zajde Bojane,belo Bojane Dimitrija dzanam Dvori mete Angelina Lenka bolna lezi Ogrejava mesecina Oj neveste crno oko Panagir mi se sobira http://rapidshare.com/files/365985151/Folkgrupa-Megdan_Kocani.rar.html
Изменето од vedes - 21.Март.2010 во 18:09 |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ха,ха,ха...браво другар...Тоа што го реков окулу пишувањето не требало да го сватиш толку сериозно..повеќе беше на шега...секако дека мене не ми сметаш на било кој јазик да пишуваш...слободно пишувај на српски ако ти е полесно..се надевам дека никој на форумот нема да ти замери за тоа. поздрав |
|
![]() |
|
ljupcebgd ![]() Група ![]() Регистриран: 16.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Поздрав од мене до Мариовец и убавите девојки на форумот
![]() ![]() ![]() EZGIJA...Kaval, zurla, gajda, tambura, tapan Cazim i Mahmut Muzafer - Kumova KUD Sedmi septemvri - Makedonska gajda Majovci - Salovci Majovci - Mijacka Saso Mitev - Bistra voda Saso Mitev - Dolina Saso Mitev - Kitka Saso Mitev - Meden kaval Saso Mitev - Ovcarski sir Saso Mitev - Pirinska Saso Mitev - Reka na zivotot Saso Mitev - Sarena gajda Saso Mitev - Sirno pole Saso Mitev - Sred selo Saso Mitev - Stakleno more Saso Mitev - Zelena gora Pozdrav |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |