|
Секс со женет човек |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 75> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej sara stom velis taka ne se glupiraj i ne vleguvaj vo brak , zasto ke ima nekolku povredeni luge posle toa a mozebi i unesrekeni deca |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Sara_t
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 182 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto da pravam sto sum bremena
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Околу бременоста одлучуваш само ти.Но тоа не значи дека треба или мораш да си со него.Ако сакаш да со имаш тоа детенце ок, но мисли и за понатаму дали би можела сама да растеш и воспитуваш дете,одговорноста како родител е тешка и има многу одрекувања од се поготово ако си сама.Или останатата втората солуција да ја прекинеш бременоста, но со ова треба да прекинеш и секаков контакт со него.Нема да е лесно но времето лечи и брише се.Само треба да си одлучна , да имап свое јас и да не си го погазиш сопствениот збор.Еден пријател на ова вака би рекол, тој има брак и деца, имај ти свои деца но не со него.НЕ ТЕ ЗАСЛУЖУВА.
Љубовта е слепа и глува се дотогаш додека сакаш да е таква.Слушни го разумот тој секогаш ја говори ВИСТИНАТА |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas mislam deka hektor e u pravo,a toa so si bremena neznaci deka treba da se zemis so nego...znam deka ne e lesno ova da se kaze ,no sega najmnogu ti treba podrska od tvoite najbliski....bidejki brak samo zaradi toa ne se zasnovuva! |
|
Sara_t
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 182 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA AMA JAS ZIVEAM VO MNOGU LOSA SREDINA USTE TRUDNA DA SE SETAM A I NE MAZENA UH TEMA NA RAZGOVOR A JAS TIE RABOTI NE GI SAKAM
|
|
meco
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sara svati deka vo situacijava ti si da kazam ostetena. Znaci si ti najvazna i toa vo meseto. Od neodamna sum tatko i znam samo deka ziveam nov zivot so pravila sto gi diktira maloto. No toa ne znaci deka treba da sotkazes od nego. Pred tebe go imas najgolemiot test za zrelost pa od tebe zavisi. milion razlicni mislenja ke najdes na forumov. Dobro razmisli a i razgovaraj si so roditelite. No moe mislenje e deka sigurno so pricina si bremena koja moze ke ja doznaes mnogu pokasno vo zivotot zosto bas mene i zosto bas togas. Sepak najdi pozitiva vo seto toa zosto samo ti si najvazna.
|
|
me nemase ama ne znaci deka ve zaboraviv
|
|
Sara_t
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I ZNAETE STO MI VIKA, KOGA KE SE PORODIS SAKAM DA PRAVIME DNK TEST NE SUM SIGUREN DEKA E MOE KE ME IZNERVIRA I POSLE MI VIKA NE SE NERVIRAJ JAS SAMO PRAVAM MUABET |
|
meco
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ic da ne ti cue za sredinata. Jas vo zivotov takva glupost napraviv sto sredinata za mene zborese ama bas me zabole za sredinata. Svako cudo za tri dana a ti mozes da napravis greska koja cel zivot ke te prati. ne e ednostavno da se resis ova ili ona ama edno moras
|
|
|
|
meco
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Sara_t
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E TAKA E
|
|
Sara_t
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A STO DA MU PRAVAM KOGA SE PONASA KAKO NEDOZREAN , SAMO MI VIKA IMA VREME KE TE ZEMAM A MENE STOMAK MI RASTE ON SI KUTI DA VI KAZAM NAJISKRENO SE POREMETIV
|
|
maja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И во центар на Скопје да си трудна да шеташ не машена ќе бидеш мета на сите.МЕНТАЛИТЕТ БАЛКАНСКИ.
Дали си помислила на сите проблеми кои понатака ќе ти се појават во животот.Се се врти околу љубовта нели, но самиот судир со неговата фамилија(нели е женет) ќе ви донесат секој дневни проблеми.Љубовта ќе почни да тлее.Мислиш дека неговата сопруга така лесно ќе те односно ве остави на мира?НЕ,зарем така лесно ќе ти го препушти те*е?Не знам тој каков е со те*е, но замисли да е човек под маска.Секој ден да ти вели утре или во среда, а од тоа ништо.Мислам дека треба најотворено да разговараш со твојата мајка. |
|
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo po toa so ti go kazal ti treba da svatis kakov ke ti e zivotot so nego podocna!samo nedoverba... |
|
Внеси реплика | страница <1 2627282930 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |