![]() |
|
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 54> |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
па никој бре да попушти
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
3207 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Pa sakaat da pokazat deka se nesrekni :) zatoa se davat....dushicki, mislat nekoj ke gi sozali :)
|
|
Vo galaksijata polna so cuda, lugeto ja izmislile dosadata....Kakva Kreativnost....prosto da ne veruvash....
|
|
![]() |
|
3207 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 42 |
koe e meriloto za loshotija i nesreka? koga toa ke go odredite togash moze da sporeduvame
|
|
Vo galaksijata polna so cuda, lugeto ja izmislile dosadata....Kakva Kreativnost....prosto da ne veruvash....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Да си несреќен значи да се родиш слаб и незаштитен и каде и да пружиш рака да не ти биде возвратено, да се чувствуваш несакано и отфрлено, да се дружиш со такви како тебе кои сватиле дека можат да се потпрат само на себе кои се груби и навидум силни, од кои ќе добиеш само погрешни мислења дека луѓето се лоши, со кои секојдневно ќе се бориш и докажуваш и дека мораш да ги газиш ако сакаш да успееш. Ќе станеш навидум силен или згазено гомно т.е. ќе се бориш или цел живот ќе бегаш, но која е разликата, тешко е да се свати затоа што исто енергија трошиш. Кога ќе пораснеш ќе среќаваш жени од кои несвесно-намерно ќе одбереш некои каљаштури кои ќе те заебат за да го потврдиш своето мислење дека луѓето се лоши и ќе бидеш лош и со жените за да го потврдиш мислењето на многу несреќни и навидум силни луѓе со кои се дружиш дека они се расипани и материјалисти. Ќе го обвинуваш светот дека е неправеден со тебе и нема да сакаш да го согледаш фактот дека животот е неправеден со секого, но од страна не ти се гледа така, додека провоцирачки уживаат пред твои очи, а и тие се несреќни затоа и провоцираат за да ги утепа некој за да им ги скрати маките...несреќните луѓе у ствари имаат скриена желба да умрат...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Збунет, у постов како да кажуваш дека нема среќни луѓе...како да на сите нешто им фали, а највише у главата
Изменето од zbunet - 12.Мај.2009 во 10:54 |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
zbunetiot,..izgleda deka stana,..sheknat,.pochna,sam na sebe da si zbori!
![]() Изменето од brza - 12.Мај.2009 во 10:56 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Pa ja sum nesreken covek i los ponekogas, a los znaci seknat, ocigledno e, a stom sum ja takov znaci i drugite se takvi
![]() Изменето од zbunet - 12.Мај.2009 во 11:54 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
се бре по дифолт, разбира се
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Krivo mi e koga ke ja useram zaradi nedostatok na samokontrola...i toa znae da me napravi nesreken...jbg, se e vo korenite na samosoznavanjeto
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
глупости
нормално е тоа не сме ние роботи да имаме осигурач....... лепота на несовршениот чоек а на крај шо убо кога се извинујеш и ја пеглаш работата ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Kolku poveke covek moze da si gi uvidi greskite, se poveke se odalecuva od nesrekata i zlobata vo nego
|
|
![]() |
|
зошто ги поврзуваш несреќата и злобата пак во еден редослед
не бива, така, нема логика |
|
|
|
![]() |
|
frustriranosta e nezadovoluvanje na potrebi, frustriranosta raga gnev, gnevot raga zloba
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
presrekjni ... vo raskosot na mizerijata
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |