|
Операција триумф - музичко реално шоу |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 32> |
Автор | ||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imase tamu eden dosaden so zboruva i mi kazuvase iminja i rece za aleksandar pritisnete 3.
|
||
|
||
DarlinG
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
GLEJTE UTRE NA MTV
ADNAN UNPPLUGED |
||
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ти шо не притисна два пати.... ....
а дури сеа почнав да се сомневам во исправноста на пораките... три месеца прв... на крај испадна... босанска работа |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ОВА ГО КОМЕНТИРАВ НА 18-ТИ НОЕМВРИ ... УШТЕ ТОГАШ МИ СМРДЕШЕ НЕШТО ... СЕГА НЕМАВ НАМЕРА ДА КОМЕНТИРАМ ... ИАКО УШТЕ ОД НОЕМВРИ КАКО ШТО ПИШАВ ... ОД ВЧЕРА ВЕЌЕ НА ПОВЕЌЕТО ИМ СВЕТНА ... ... НЕ ЗНАМ ... ШТО И ДА ПИШЕМЕ Е `ИЗЛИШНО` ... ГОСПОД НЕКА ИМ СУДИ ЗА ПРАВЕДНОСТА ... |
||
DarlinG
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abre makedonche
tapchi go, tapchi go, toa ke si kuti. so vekovi e taka |
||
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ма кој ги е*е нив, Александар може и сам да си се снајде, и така е веќе познат, не му треба некој договор од некои си емтиви дебили, и онака има почит од домашната публика
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...da bideme realni...Aleksandar e dobar, no ne beshe najdobar...imashe i padovi i bledi izvedbi...da ne se lazeme...iako e daaaaaaaaleku nad onoj seljakon shto pobedi...a spored mene Vukashin trebashe da pobedi...
|
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vukashin bese i moj favorit,steta sto ne pobedi...a Aleksandar,ne da ne bese dobar,uzasen bese pogotovo vo izvedbi na pesnite na Toshe...daska koja ne se dvizi ni na naj jak veter....staticen i celo vrme samo se kezi...ima glas za baladi odredeni,a falsirase skoro na site gali...ako sme realni treba i realno da zborime.A za Adnan,top e za sevdalinki,ama turbo folk,omilen zanr na balkanot,odluci da pobedi vecer.
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и јас мислам дека Вукашин немаше нити една лоша изведба.заслужи да биде прв.Александар имаше успони и падови,ама сме пристрасни зашто е наш...ама беше даааааалеку подобар од турбофолкеров...очигледно ништо кај нас не може да се сработи како треба од утре замислете Аднан Бабаиќ рака под рака со Ејми Вајнхаус |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...za sevdalinki i turbo folk voopshto nema potreba od vakvi realni show-a...ideata na ova shtow kolku shto razbiram jas e nekoja sosema druga...ama toa e toa...sekogash najloshiot pobeduva na ovakvi show-a...a i facata na pobednikov mu e ludnica...bash e top, prava zvezda......
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Adnan ima glas,i ne falsira...pa sega,zavisi kakvi pesni ke se napisat za nego...i ke go doterat...ke go oblecat kako sto treba...ke pokrivat nedostatoci...ke go stavat na rezim...da mu skinat salo...ke go naucat nesto od bon-ton...prvi koraci
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......ako voopshto stigne do tamu, do Universal...jas iskreno ne veruvam...koga ke go vidat uplav ke fatat...solista shto gradi kariera so takov katastrofalen izgled...a i glas za bosansko jodlovanje...nema shansi... |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...mila granny, nema da investiraat tolku vo nego...ednostavno nema faca dechkoto...kolku i da se raboti so nego ima neshto surovina vo nego...taa ne iskacha bash taka...za tuka na Balkanov mozhe da napravi neshto...no za Univerzal i evropaska kariera, nema shansi...apsolutno nema...samo plastika go spashava... |
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a za idejata na ova show i jas znam deka se bara drug stil,zatoa za Vukashin navivav...ama sta je tu je...i Sonja mi bese super,a ispadna po rano.... |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |