![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 277278279280281 525> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
што е тоа во луѓето тажно што живеат во животи туѓи кој во моето минато плови сосем мирно и без да се срами...се пронаоѓам овде...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
веќе кога сте почнале со тоше ај и јас:
немаш ни благодарам... и уште еден стих: зошто е крај знај на шинот пепел само во каминот... стварно добра песна од тоше...една од најдобрите.. ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
macenceto ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
pa pesnata t.e delot sto go napishav e od toshe proeski "ostala si uvjek ista" od negoviot najnov album
pozz Изменето од macenceto - 28.Октомври.2007 во 18:55 |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
..........оооооостани џубре до краја...........
еден стих од Рибља Чорба ![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Am I being Hypnotised |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
da mozam bar da te pregrnam
da ne se sekjavam na studoj esenski ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
kako da se kontroliram kad me ubija osjecaj kako da se kontroliram |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
КАЈ ШТО ГАЗИШ МОЈОТ ПОГЛЕД БАКНУВА
................
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
nikad vise nece biti ko sto bilo je
a od svega sto je bilo malo ostaje....
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
come on, come on now touch me baby
![]() ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne me gledaj pozelno,
ne me sakaj strastveno, zosto ne sum onoj sto sakan da bide treba, zosto ne sum onoj sto za ljubovta znae nesto. Vo mene samo senkata na srekata se naoga, zamrznato eho, pogled prazen i son zaboraven na starec eden koj izgleda mlad, onaka kako tvorecot nalozil da bidam, vecno dete na mrakot, koj od sonce i nasmevki strada. Patista bezbroj od tebe vodat, kon sreki i ispolneti zelbi, raskrsnici za izbor, polovini i celi zivotni i polni. Sega zaminuvam nekade, kade nikoj ne me bara zosto pustinata me vika kade pesokot da me prekrie mora, sekogas koga solzi tazat za ona sto go nema. |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
а мојот живот игри без граници
уморна приказна скинати страници
празни неиспишани
...........................
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
.......Не ми е важно дали е стварно и не е важно колку ќе трае....
Радост- Архангел |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...doocicu ti u snoooovimaa....
kad noc proguuta daaan...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 277278279280281 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |