|
Знам дека........ |
Внеси реплика | страница <1 277278279280281 360> |
Автор | ||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зд... има се..., само кум фали...
а зашо да не најдеме кума/// |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па венчавка без кум не бидува..или .. Ај договорете се,па чекаме покани |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зд... сега ќе идам кај милото...
ништо друго не ме интересира,.... |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам дека ова стана чорба-каша...
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗД ... Ајрон треба да се засрами и да си погледне снимките од свадбата тука
|
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗД не сум јас тој дека некој ми влезе во профилот тогаш значи не бев јас и шо ми наоѓаш само изговори вака така онака кажи само едно ДАЛИ МЕ САКАШ како јас тебе шо ТЕ САКАМ чупе едно убо ке се скапам фалење со тебе Изменето од Iron Man - 18.Декември.2009 во 00:18 |
||
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам дека многу глупости се изначитав деновиве и ќе ме држи појќе време то.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам дека сите не читаат кој како се секса со смајлиња... свадбите треба да се објавуваат на повидно место, аааа мајката... Ајрон и секси - ај честито... со среќа да се ќердосате... ... |
||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зд ... Секси не му даваше пред брак и мораше да се убрза работата
|
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗД требит да ти кажам ФАЛА (море овие жените против мене се) |
||
|
||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зд ... редно беше да признае дека е женат
|
||
|
||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗД ке ме отепа жена ми утре ама ке се снајдам некако.....ке измислам нешто |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 277278279280281 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |