![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 275276277278279 915> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() jadenje na krofna.... neznaev deka vaka se jadat krofni... isto greska vo imenkata TAA KROFNA... treba TOJ KROTOK-FEMILE-NANANA ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Lele Marko fotkive
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Irence,kako si mi denes...?? Te citkav kaj drygatata tema.. |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() MARKO..
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() STARTNA pozicija ... startnata pozicija e za zenskite... tamo da gledate ... a ne vo krofnite.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
EVE SUM..TOCNO 5 MINUTI...
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Val, dobro mi dojde temata da si kazam deka si priznavam sopstveni nedostatoci
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
AJ SEGA DA MI KAZETE KAKO POMINAVTE VO CETVRTOKOT..IMPRESII MOLAM....
vAL SITE LI SE ISTI KAKO NA SAJT, ILI....????
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
Kaj site ima,po nekoj nedostatok,Irence,samo retko koj ima hrabrost da si priznae...i da gi "obelodeni"
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Taka e Val... se trudam da si gi priznaam manite... no ne odi sekogas
![]() |
|
|
|
![]() |
|
eve idei za nova godina.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
E da sme zaedno za Nova godina
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lili..pa sto znam...
Trucker,Kardio,NATE i la fille,sum gi videla mnogu pati...
Kardio e ziva sprotivnost in live,mnogu e tivok...a na sajt bese...po free...
Trucker e originalen i na sajt i in live...
La fille...isto...sto na sajt,toa vo zivo...Irence e zlato,moja sogragjanka
Bosa e srce in live....iako retko t.e slabo se citkavme na sajt...
Bikra,...bas takva kakva ja zamisluvav....kulturna,odmerena,duhovita so mladalacki duh...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Eve uste eden recept za dobra igra za nova godina... zemame plastichni topchinja (ne moze so slamki)... ednoto topce belo ... drugoto crveno.. i imame kandidati parovi... treba zenata da gi pomine topchinjata koi se stavaat po edno na sekoja nogavica... da gi kachat topchinjata nagore.... edno belo i edno crveno... nagore nagore... posle toa da gi spustat dvete topchinja ... ama po drugata nogavica... pobednicite dobivaat slamka i sliva... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 275276277278279 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |