![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 275276277278279 2229> |
Автор | |
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
БТ
јас го знам лекот за Вал она е многу емотивна |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ajde druga idea...
nemora film... heheeee |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
А мене дијагноза?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
МАРКОО НАМЕСТО ТЕЛОХРАНИТЕЛ ТРЕБАШЕ ГЛАВНА УЛОГА ДА БИДЕ ДОКТОР, БРЗО МЕНУВАЈ ГО СЦЕНАРИОТО ДА НЕ АРЧАМ ЏАБЕ ЛЕНТА
![]() ![]() ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
taka e taka e
jas snimam zvuk, snimam slika so super svetlo... i so gruba montaza kje dojdeme minimum do ,,Kako se snimashe filmot...,, pa majka Jana i tato Dime neka e ! ![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Lezi Crnogorac pod drvetom, a zena ga zove i veli mu:
- "Coce, ti lezis a postar ti penziju donio..."
"Neka mi je odje donese, ovdje sam je i zaradio." |
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
ДОКТОРЕЕЕ ТУРИ ТОА ПЕГЛАТА И ПЕГЛАЈ ГИ АРИТМИИТЕ ОД СРЦЕТО НА ВАЛ, НЕ ЌЕ ОСТАВИШ ДА ИЗГОРИ ДАМАТА А ТИ БЕЗ ДОКТОРСКА ИНТЕРВЕНЦИЈА ДА ИЗИГРУВАШ НЕВИН
![]() |
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
НАТЕ
ТЕБЕ ТИ ТРЕБА МНОГУ ЉУБОВ, И ЗНАМ КОЈ МОЖЕ ДА ТИ ЈА ПРУЖИ |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Kaze Srbin Crnogorcu:
- "Nesto vam je slab natalitet?" - "E vala coce, kako i da ne bude. Mene mrzi da se penjem na zenu, a ispod casti mi je da se ona penje na mene." |
|
![]() |
|
ВАл
ајде пот хитно кај мене во ординација |
|
![]() |
|
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АКО ПРОЧИТА ТОА ЖЕНАТА МИ ДЕКА ЈА ПРЕКРСТИЛЕЕЕЕЕЕ ЌЕ ЛЕТАААТ ПЕРДУВИИИИ, ИВАНА БРЗО БРИШИ ТОЈ ТОНСКИ ЗАПИС
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
ДОКТОРЕ НЕМОЈ СО ПРЕПОРАКИТЕ ПОВЕЌЕ, ЌЕ ПОМИСЛАТ ДЕКА СМЕ ДОГОВОРЕНИ
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Абе докторе ова на сите го кажуваш... што би бил светот ако е без љубов ![]() Лоша дијагноза докторе... |
|
![]() |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
летале, не летале
Јана е trademark Диме ![]() ми мириса дека тебе ќе те мењаме ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 275276277278279 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |