![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 273274275276277 915> |
Автор | |||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
MARKO... KADE??? ZASTO??? NEMOJ DA SI ODIS |
|||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
malku sum razocaran.. mnogu malku odgovori pogodiv na najjaca karika |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
denes izleguvam od ovoj forum...
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||
Marko..ne se nerviraj...
Ajde edno kafence so pulenje
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
||
КАКО НЕ ЈА ЗНАЕШ???/ ПА ЈАС КАКО ШТО ПРОЧИТАВ НАНАЗАД ТАА ЈАВНО ПОБАРА ОД ТЕБЕ ДА ГИ ЗАДОВОЛИШ НЕЈЗИНИТЕ ЕРОТСКИ ПОРИВИ ВО НЕДОСТАТОК НА РЕДОВНИОТ ЗАДОВОЛУВАЧ... ![]() ![]() ![]() |
|||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|||
![]() |
|||
||
Jas toj grd zbor,ne go kazav....Djakondo..
Samo kazav deka nikot mi e nekako zenstven.
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
djaki ... kolku za vistinata ... ne ste poveke od 19,5 %... od doverlivi izvori... zatoa tesko se napravi toj falsifikat... nemoj da ne pravis mutavi... stvarno ova veke nema smisla ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
SVETSKO a sepak NASHE
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
Po nekogas zabeguvame...ama ne e toa tolku strashno i fatalno....
Pa i mene me zazate postojano...pa EVE SUM..
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
pa peder me napravivte... i aj sega kako da dokazam deka ne sum...
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
||
МАРКО ДИРЕКТОРЕ....
АБЕ ОВА СОНЦЕВО ШТО ГО ИМАШ НА СЛИКА, НЕ МОЖЕ ВО ОБЕДИНЕТОТО КРАЛСТВО ДА ГРЕЕ... НАШЕ Е ТОА МАКЕДОНСКО... А МАКЕДОНИЈА НЕ СТИГНАЛА ДО ОБЕДИНЕТОТО КРАЛСТВО ТУКУ ДО ИНДИЈА... ![]() ![]() ![]() |
|||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|||
![]() |
|||
||
ne ja znam taa najdobra, ne mozam da ocenuvam bez da probam
![]() |
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
Djakondo.... Zasto mislis taka...deka te zaeba |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 273274275276277 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |