IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 269270271272273 1006>
Автор
Порака
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 23:18
Оф леле душичка,па гледај варди се,јас ако се разболувам тоа ми се случува сега ова времеголема%20насмевка
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 23:24
ee sega se opametiv..nema vise....ovaa zima mislam deka prelezav ne samo za sebe....tuku i za site sto gi znamнамигнување
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 23:26
a poslednata "tura"stvarno me srozi...so visoka temperatura...edna nedela me drzese...posle toa dve nedeli nme mozev da se oporava kako sto treba..malaksana bev....тага
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 23:37
Јас ако се разболам кревам температура 40 и ко во кома сумголема%20насмевка
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 23:39
offf lele...loso..zatoa pripazi se...pa i jas imav 39 ama od krevet ne mozev da stanam...ko u koma bev...
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 23:42
А рачунај јас таков болен со 40 сум одел на работа,кога појдов на болница сестрата која ми мереше темпер. ја вати паникаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка и потоа се струполив тамо
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 23:44
изненадување morase li na rabota takov da ides???тага
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 23:48
Е беше еднаш само тоа,порано пред 4 години,немаше кој да ме замени,сабејлето потоа после пладне си заминав и право во болница.
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 23:50
zalosno da se eksploatira rabotnik do posledna kapka krvтага...bez razlika....go mrazam toj tvoj sef sto dozvolil taka da rabotisголемо%20гушкање
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 23:54
Без нервоза мило,било поминало.
Друго што ќе кажеш?
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 23:56
голема%20насмевкаpaaa...sto da kazam...sekoj den se miluvam so najslatkoto bajaderce...vnucetoљубов
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 23:58
Се љубите значи интензивно а?голема%20насмевка
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 23:59
задоволствоmore sto milo e...da go izedesголема%20насмевка
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 09:46
големо%20гушкањеOd koga ne sum Ve gushnala...
Ima li nekoj na tema?
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 269270271272273 1006>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.