![]() |
|
Знаете ли да готвите!? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 32> |
Автор | |
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znam da gotvam,
![]() ![]() ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
SiReNaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
i jas znam po neshto
![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
jagula na Ohridski nachin u tava
![]() |
|
![]() |
|
maki_seker4e ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
jas ne sum mn golema ama znam da gotvam..mn moi drugarki mi se cudat..moj specijalitet e grav.bidejki sum vegetarijanka go pravam so edni suseni piperki od vero i na kraj ispagja ko da ima rebra ili takvo nekakvo meso.prsti da izedes
|
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
![]() |
|
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Јака страна ми е,морам да си признаам!За месење махер сум!Мајка ми ме научи и со свои 27 години баба со стаж не може да ме стигне.Лиснати кифли ми се специјалност,а и питите добри ги праам.Ова дека ме имаат фалено,не од моја уста,па да е фали ме усто да не те расчепам!Што ти е добра пракса!
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
od turi staj ednas mi ispadna preubava torta jas ja narekov medeno srce
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
znam znam
![]() |
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
da
|
|
![]() |
|
ankii ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 30 |
иако иам 13 години..мајка ми на мали нозе ме учи да готвам...и ми се свиѓа тоа,на пр. знам да напраам пржени компири,разни тестенини, мексиканска хран(ама она ми го праи месото)...палента,јајца
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
za site po edno
![]() ![]() aaaaaaa koja od vas znae ova da go gotvi
![]() ![]() |
|
Zivi bili pa videli,.......
|
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
znam da go gotvam samo ona sto go jadam
![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
i da i ne
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
znam znam
![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
pcelarmk ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Знам да намачкам кришка со маргарин и мед ,да зготвам липов чај и да се најадам гурмански http://www.pcelar.mk/
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |