|
Таттоо и Пирсинг Сликички(втор дел) |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 107> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аа оваа за?? кој кавер
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не бе онака дали ти се свиѓа
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe jas ti kazuvam od majstori sto kotiraat na svetsko nivo lugje a ti od google slikicki
vidi tie od Luba se real art pa ako moze strum nesto taka da izvede super |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас верувам во него....до сега се што сум видела ми е ОК завршено....сепак нели зависи и од муштеријата што бара. ете еден мој колега од факс (бивши колега) бараше еден ист змеј на двете нозе. без сенки онака само како слики. и Штрумф и јас му викавме со сенки не тој запна така. и сега ко сликовница ми е не ми се свиѓа иако Штрумф си ја заврши убаво работата. Да од гугл е сликава ама јас ја гледам како слика само а не како е изведена. Зашто ако ја правам нормално нема да е иста нели. Сепак изгледа ке го видиш типот со тоа змејовите на двете нозе на конвенцијата ама не со тие туку со Питот на рака што му е тетовиран......сеуште не знам дали ке оди знам се договараа со Штрумф ама не знам што бидна.
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Топ галерии Damir Tattoo Pedi-BLTATTOO Zivkotattoo Luba Изменето од Tattoo Beauty - 18.Март.2008 во 20:25 |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе и си легнуваш и тетоважи гледаш пред себе хехе да ке ги ѕирнам линковиве фала ти. И да, се разликува, секој со својот стил си го изработува замисленото и со своја замисла. Позз
|
|
|
|
Pta-
Нов член Регистриран: 27.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
топ! добри сенки
|
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Екстра е целата слика,не само сенките се е топ
|
|
Pta-
Нов член Регистриран: 27.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala planiram malce da se proshiri pa ke vidime :D bi ve zamolil neznam koj stil e toa i neznam kako da najdam znaci sakam neshto vo stil na puzavec da dojde kako rakav listovi neshto toj stil pa ako mozete da mi pomognete da mi pronajdete nekoja slicna slika bi vi bil blagodaren
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
друже види со Штрумф....и јас кај него 3ти пат се тетовирав во четвртокот и топ си заврши работа.
|
|
|
|
Pta-
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da da toa obavezno no za sekoj slucaj ako ima nekoj neka prati ovde :D |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас минатата година бев на тату конвенцијата со оваа http://img412.imageshack.us/img412/6600/strumf002bt7.jpg
да заздрави оваа ке ти покажам и од неа |
|
|
|
Sweet angel^^^
Група Регистриран: 11.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сакам Tattoo beauty да ми најде сенчани ангелчиња
поз |
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |