|
Најубави љубовни пораки и изјави |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 40> |
Автор | |
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu ubava poraka epten mi se bendisuva BRAVOSSSSSSSSSSS
eve edna i od mene
LESNO E SONCETO DA GI UKRADE ZVEZDITE
LESNO E MESECINATA DA GO UKRADE SONCETO
AMA NAVISTINA E TESKO DA SE OPISE KOLKU MI NEDOSTIGAS
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 19:47 |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...САКАЈТЕ(ЉУБЕТЕ),НО БИДЕТЕ СЕКОГАШ ДАЛЕКУ ОД ОНОЈ ШТО ГО САКАТЕ,ЗОШТО ИМА МОМЕНТИ КОГА РАЗОЧАРУВАЊЕТО НЕМОНОВНО ДОАЃА...А ,ДУХОВНАТА ЉУБОВ Е ПОГОЛЕМА ...ТАА Е НАЈГОЛЕМА...НАЈСИЛНА...!...ДАЛИ ДОБРО ПРЕПИШАВ...!?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za da nema greska elvis presley pee tocno vaka Ku-u-i-po I love you more today More today than yesterday But I love you less today Less than I will tomorrow |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На почетокот се двајца.
Љубовта ги претвора во еден.
Ако љубовта одумре,
остануваат две половинки. Изменето од EvAngelos - 19.Октомври.2007 во 01:41 |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта ни е најпотребна тогаш кога најмалку ја заслужуваме.
|
|
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта може да биде чудо,
но чудото може да биде и илузија.
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
или пак...ХРАБРИТЕ ЉУБАТ КУКАВИЦИТЕ ЧЕКАТ ДА БИДАТ ЉУБЕНИ!!! |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта е безгрешна, таа не греши.
Сите гревови се поради недостаток на љубов.
|
|
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve nekoi ljubovni SMS-PORAKI
Изменето од zeznata - 03.Ноември.2007 во 23:10 |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poraki ljubovni -Ako me sakas-javi mi se.Ako ne me sakas-kazi mi.Ako me obozavas-titni mi.Ako mislis na mene togas pisi mi. -Ne sum ti solza vo okoto,a ti mene mi si.Ne sum ti nasmevka na liceto,a postojano se prasuvam kade si.Zaludno go opisuvam ova,zaludno ova srce pati,za tebe disam i te sakam,svati. -Ako nekogas nekogo imam sakano,cuvano vo srceto,sonuvano sekoja vecer,noseno vo mislite,govoreno vistina,sepoteno slatki zborovi na uvo,togas toa si bil ti. -Da me progolta zemjava sega,ova moe srce nema da zamre,zasto za tebe dozivotno ke cuka. -Tamu kade sto nema pustosi I kade stvarnosta e poubava od sonovite,tomu ke zaminam so tebe i nikogas nema da se vratam. -Te sakam,te sakam,a dusata mi vene.zasto ne sum sigurna dali i ti me sakas mene. -Ti si zrak koj go disam,ti si sonce koe me gree,ti si ona sto postoi za moeto lice da se smee. -Ke prestanam da te sakam,ke prestanam da te posakuvam,ke presatnam poraki da ti pisuvam…Ke prestanam …ama koga ke prestanam da disam. -Ja sakam ljubovta i taa ne saka mene,a jas vecno ke te sakam tebe. -Lesno e da gi simnuvas zvezdite od neboto,lesno e vecerta da ja zeme mesecinata,lesno e da se preplovi slujnoto more,ama navistina e tesko da se opise kolku mi nedostigas. -Koga ke umram nema da zaminam na neboto,tuku ke ostanam tuka,so tebe.Zosto ni samoto nebo nemoze da mi go pruzi cuvstvoto koe me obzema koga sum so tebe. -Poleka mi se vovlece vo kozava,vo moite misli i sonista.Neprimetno zavladea vo moeto srce,vo mojata dusa.vo moeto telo.I ne mi e zal zasto te sakam najpoveke. -Ako nekogas bidam sakana,ke pobaram da bidam sakana od tebe,vistina e deka te sakam,imam se vo zivotot,a mojot zivot si ti. -Tvojot zbor e ona sto mi treba,tvojot pogled e ona sto posakuvam,tvojot ozmeh e ona za sto sonuvam,tvojot baknez e ona sto mi nedostiga. -Nemozam da se zalazuvam samata sebe,ljubovta na zivotot ja najdov so tebe.Ti veruvam.ama dali mi veruvas i ti mne deka ovoj zivot sto mi preostana ke ti go podaram tebe. -Da nemam nisto na svetot,ama bas nisto,a da te imam samo tebe,bi mi bilo dovolno. -Veke vo prvite sekundi se zaljubiv vo tebe otkako te vidov i dlaboko te vpisav vo moeto srce. - -Posakuvam iljada baknezi da poseam po tvoete telo…Gi posakuvam tvoite dopiri po mojata koza…Posakuvam da zaspijam pokraj tebe I da se razbudam kazuvajki ti nezno:TE SAKAM. -Mi trebas…kako na zorata-sonceto,kako na teloto-srceto,kako na sonceto-zrakot,kako na tisinata-nemirot,kako na dozdot-kapkite,kako na venite-krvta,kako TI - MENE. |
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта е песна што не може да се пее соло.
|
|
|
|
loptica
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mrazam tugi i pateticni poraki...najmnogu se nerviram koga nekoj ke mi prati mesto tugo, nesto sto se vrti na seciji mobilni...
Najubavo e koga ke napises sam.....bas toa sto go custvuvas... A mojata poraka vecerva glasi vaka: Sabota e. Sabotite sekogas me podsetuvaat kolku malce ti znacam. Pominuvaj se. Zabavuvaj se. I ti i jas znaeme deka utre pak ke bidam tuka pokraj se. Se ti prostuvam. Ne za radi toa sto sum zaljubena ili zosto toa taka treba... Tuku zosto sum se pomirila deka nasiot odnos e ednostavno takov. Cudan im e na drugite, nekogas i na nas ni e. Ama verovatno podbro od ova neznaeme. Znam do 4 sigurno ke se javis....nema da ti krenam. Vecer ne sum raspolozena. Se razbirame neli? Ubavi snista |
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прашајте ги комунистите која е најдобра љубовна порака. Тие ја измислија љубовта за да ропаат без пари.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |