|
Среќен Роденден |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 635> |
Автор | |
angelce
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaboraviv na Maja i na Lou weed koi privatno mi go cestitaa rodendenot maja i Lou ve guskam i baknuvam ej ja zaboraiv mojata iskrena prijatelak natalija(sorry) fala Natalija za iskrenite cestitki i da im se izvinam sto ne mozev vcera da vi se zablagodaram za cestitkite |
|
was ist los?
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
evo i od mene sreken rodenden mikus i se najubavo ti posakuvam
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SREKEN RODENDEN |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште еднаш уживај во животот прекрасен е едвај чекам да дојдеш
|
|
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uf pa kakvo srcence si samo da znaes |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера ти беше роденден се радувавме сите славеа и ангелите и баговите звездите светае. Зашто вчера ти се роди. Благословен од универзумот. Ти посакувам многу пријатни моменти исполнети со радост, срека љубов во срцето, мир во душата. Секоја желба да ти биде дел од прекрасното пространство кое те опкружува. Зашто ти си нај нај.
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН МИКУШ Се Најдобро |
|
|
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи вчера му бил роденден некому. Не секому, туку на една оригинална личност каква што немало и каква што ќе нема до крајот на светот. На Mikus му посакувам се’ убаво што ќе помисли да му се исполни, се’ убаво што помислил да му се исполни и се’ убаво што ќе помисли, посака да му се исполни, да добие, да има, да љуби! На форумскиот другар, се’ најубаво! Од срце |
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mikush......zamisli si zelba koga kje duvash,
(ova ti e old school crno-bela, klasicna verzija) Изменето од ivana |
|
Motivation is game in my hands
|
|
angelce
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na site forumdzii koi mi go cestitaa rodendenot im prakam najgolemi baknezi i silni pregratki. Na batt`s -prviot koj znaese deka imam rodenden go guskam nasilno. fala na Alekta -koga ke dojdam Makedonija castam cokolado fala na Jo be i strumfeta ve guskam kokolo-ti blaagodaram za tortata fala na blue za prekrasnata cestitka fala na Delfin(se nadevam deka konecno ke mi se ostavri najgolemata zelab) fala na Vallerrija-ti prakam guski i bakneci na Ivana fala za tortata
Srcinja moi site ve guskam i baknuvam najsilno na celiot svet |
|
was ist los?
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
brat pa oruzje (penkalo) solzi mi nadojdoa fala uste ednash |
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оружје. Cool |
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |