|
Дали сме наследници на АнтичкитеМакедонци |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 93> |
Автор | ||||
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не, доказите се стари повеќе од 1000 години. Житието на Свети Кирил е напишано уште во 9 век, набргу по неговата смрт. Житијата на Светитие Климент и Наум се исто така многу стари. Истото се однесува и за делото на Црноризец Храбар. И таму сосема јасно си стои што се подразбира под словенски народ и словенски просветители. Знаеш зошто биле пратени Браќата во Моравија, од страна на византискиот император? Изменето од dudulovski - 18.Јуни.2008 во 14:51 |
||||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sakam da gi prasam prijatelite od bugarija
so mislite zaso grcite go zatvorija grobot na Filip II i nedozvoluvat nikoj da vleze vnatre nitu grci pa nitu stranci imate li nekoja idea??????? zasto e taka???? |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ахаххахахаха сега видов и мене ми дойде тонка ама викам отнекаде се разбрало та да се пофалам |
||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ово е реторично прашане Изменето од pagane - 18.Јуни.2008 во 14:46 |
||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
mnogu dobro prashanje anakin...mnogu dobro.. |
||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
добро,
но реторично |
||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Eve drugarite od makedonija da dadat nekoja prepostavka na tvoeto prasanje. Mozebi se potrebni "tehnicki" popravki na grobot. |
||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Abe Dudulovski ako Makedoncite se Sloveni na Grcite nikogas Makedonija i Makedoncite nemale da i precat i po sekoja cena da ja izbrisat Makedonija, i Makedonskata nacija od kartata. Tuku eve ti rekov i da postoele nekoj sloveni i dosle na ovie prostori na prostorite na Makedonija i makedoncite, kazi mi kaj se sega tie Makedonci i ako ne sme nie nivni naslednici koj se? |
||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
da da se e do "tehnicki" popravki...mameto nivno grcko.. |
||||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
а какво е вашето обяснение
макар и всушност да го знам баш добро го знам затоа и реков дека прашането е реторично Изменето од pagane - 18.Јуни.2008 во 15:07 |
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
retoricko???????????
se cudam na pametot retoricko e ako prasuvam - koja boja e poubava zelena ili sina toa e retoricko oti nema dokaz se cudam nekogas na vas bugarite so kje zboram dzabe aj edno retoricko CAO |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
e toa e ona pagane ...
grcite gi boli vistinata... ushte malku ke pocne i da gi pece.. |
||||
||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
добре
нека е така- ги пече само коя е вистината тоа беше прашането |
||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
и шо онаа пагане
шо? па питам си нели се дискутира |
||||
Внеси реплика | страница <1 2526272829 93> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |