|
Јанко-Јади Бурек |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 40> |
Автор | ||
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da be...znae....samo da jade burek |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е лош човекот во душа, само малку повеќе да се контролира во односот кон гледачите (испаѓа дека гледачите се тука за него, а не обратно). Ама добро, каков водител, таква публика...
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аиии го налутија Јанета...леле викање
|
||
aleksg
Нов член Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секоја вечер го гледам. Се релаксирам со човекот. Не е лош ни како човек, ни како водител.
|
||
schumi
Сениор Регистриран: 13.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
----- Го гледам понекогаш. Мислам дека некои размислувања му се на место, ама некоја глупост кога ќе каже... |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го гледам секогаш кога сум во можност и навистина ми е интересен, никогаш не е здодевен...кога ја гледам неговата емисија секогаш сум ваква
|
||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
janko sega komentira na radio2 makedonsko radio interesno e ima gluposti
|
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
MisterSk
Нов член Регистриран: 28.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секоја вечер го гледам. Ако не е тој, досадна ќе е телевизијава.
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пак ли? Мислам дека треба да даваат реклами додека трае афектот,затоа што се губи човекот и не се контролира во такви ситуации. |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е тогаш повеќе од половина емисија ќе има реклами зошто самоконтролота не му е баш јака страна |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..Арно ме потсетивте на Јанета ....,,
..вечер ќе го гледам .....
|
||
ARTE
Сениор Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DOBRO BE KAKO MOZE NEKOJ DA GO GLEDA JANKO NE MI JASNO . ZATOA VAKA NI ODI VO DRZAVAVA OD TAKVI KAKO JANKO , MILENKO , TOMIC , LATAS , MIRKA .TREBA DA NE IM SE DOZVOLI DA SE VO MEDIUMI POGOTOVO MA TV ILI RADIO.
Изменето од zamislena - 30.Јуни.2010 во 09:21 |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Арте а зошто да не го гледаме?
Секој прави што сака - нели? Всушност Јанко е доста реален и сите проблеми што ги има во земјава реално ги прикажува. На политичарите им плеска во лице се што сака. Пааа...мене ми е ОК. Ај едно прашање...зошто НЕ би го гледала? |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Внеси реплика | страница <1 2526272829 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |