![]() |
|
Другарство меѓу машко и женско= ЉУБОВ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 33> |
Автор | ||
punk girl ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
More da si ja drzam jas drugarka mi....a masko za drugar haha,pa mislam ke bide jako..on mi zbori jas go gledam vo usta...jas mu razkazuvam toj me pregrne bozemski znaete ONAA DRUGARSKATA haha,nikogas ne postoi drugarstvo pomegu masko i zensko,osven i dvajcata ne se grozni..e ok gledas togas bi si odgovarale,haha....bitno poentata e sekogas ke postoi onaa privlecnost...koe sto masko cuvstvuva kon zensko i obratno,sexot preovladuva
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sweety love ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 22 |
|
дефинитивно постои другарство мегу машко и женско но само ако не постои физичка привлечност. Сепак мал број има машки кои би гледале на некоја девојка со почит и би ја сметале за другарка скоро сите машки се другари ради нешто а тоа не е целта на другарството.
сепак целта на другарството е иста со и онаа на љубовта : Да даваш и помагаш, а при тоа да не бараш ништо за возврат. ![]() |
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
nene neeeeeeeeeeeeeeeeeeee sakam, a drugar i u intima da ti brca drugar ti e?
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
![]() |
||
LILI_C ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
|
i jas isto imam drugari poveke od 8 god.i nikogas ne sum gi gledala na drug nacin...definitivno postoi drugarstvo megu masko i zensko... ![]() Изменето од LILI_C - 20.Јуни.2009 во 01:25 |
||
![]() |
||
LILI_C ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
|
zboram za drugarstvo i pocit megu drugarki (znaci drugarstvo megu zenski) i drugari ( drugarstvo megu maski) a i takvo drugarstvo megu masko i zensko zaradi takvite kako tebe paga vo voda...a i drugo da te prasam..kolku god. si, 18?so takviot nacin na razmisluvanje bogami ne si sozrean za da svatis nekoi raboti ama nema vrska ima vreme ke ucis.i da ti dadam eden prost primer...koga ke se zenis nema vo tvoja kuka da stapne zenska osoba osven majka ti, baba ti, rodnini? zs spored tebe se zavrsuva vo krevet taka?ili pak maska osoba od strav da ne ti ja ukradat zenata? ![]() jas imam drugari i nikogas nema da zavrsam so niv vo krevet zs gi sakam kako braka..ne velam deka nemoze drugarstvo da zavrsi so ljubov ama ti mi tvrdis deka ne postoi drugarstvo megu masko i zensko...kako sto rekov ima vreme ke ucis use mnogu ![]() |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
лили, дефинитивно се согласувам со тебе
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
|
Moze drugarstvo ama malce
![]() |
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
ИСТО. |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
па сакав платонска , ама нешто брзу се префрливме на тема секс.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Samo gol prijatel e dobar prijatel
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
жените никогаш нема да ја сфатат машката психологија...
за машко, другарство меѓу машко и женско - нема...верувале вие или не... можеби не љубов, ама секс секогаш им е во мисла... машките никогаш нема да ја сфатат женската психологија... за женско, другарство помеѓу машко и женско - има... верувале ние или не... но тоа се жените...а кој нив ќе ги разбере, кога и они самите понекогаш не се рабираат...уствари им одговара да не се разбираат... |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
което всуштност ми се допага. jас например многу добро знам што сакам , и голем знак е за мене кога мажот брзу го сфати. ![]() Изменето од pagane - 15.Август.2009 во 13:18 |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
лично и персонално...велам дека има
![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
xereras ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 151 |
|
nema sansa
,,,, prva prilika na slabost,,, i .......pleskanje.. trgnete od samite sebe,,, ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |