|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 118> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci dobrinata e postara od losinata
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И повторно ќе речам... вреди.. вреди.. вреди да се биде добар... се враќа три пати повеќе... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja na skoro site Forumdziki sum im pobaral i niedna ne mi dala, sto znaci site se losi
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не си го начекал ...моментот... |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бараш,бараш,бараш,
но нема.... АЈ, НЕ СЕ ОТКАЖУВАЈ ТОЛКУ ЛЕСНО! УТРЕ ЌЕ ИМА ГОЛЕМА СРЕДБА ВО СКОПЈЕ, МОЖЕ ЌЕ ТИ ЗАПАЛИ КЕЦОТ! |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MI odgovaraat na LP : - Ti decko si mnogu neozbilen i jasno e koi ti se namerite, a ja sum seriozna i so seriozni nameri i slusam seriozna muzika i megu prijatelite seriozno se smeskam
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ИМА ЕДНО ПРЕДМЕТЧЕ, СЕ СТАВА НА ЛИЦЕТО ЗА ДА НЕ ТЕ ПОЗНААТ КОЈ СИ И КАКОВ СИ. АМА КОГА ЌЕ СИ ГО ТРГНАТ ВО ТЕМНИЦА ОГАН ИМ ЖРИКА ОД ОЧИТЕ. САМО ПРЕД НАРОД ГО КОРИСТАТ, ЗА ДА ПОСТИГНАТ ЕФЕКТ НА ЗБУНУВАЊЕ. НАЧЕКАЈ ГО МОМЕНТОТ, КАКО ШТО ТИ КАЖА БЛАШКА.
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aaa toa e kako gleas najava na vesti...ama mene obavezno mi zvoni telefonot ili na vrata i taka se go promasuvam momentot
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
РЕПРИЗИТЕ СЕ НАЈУБАВИ...ЗНАЕШ ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧИ ОДНАПРЕД... ТОГАШ НАЈЛЕСНО СЕ КИНЕ ЛАСТИЧЕТО И МАСКАТА ПАЃА, ПА СЕ Е ГОЛА ВИСТИНА...
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ubavo velis...samo...kolku me biva...
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ШТО МОЖЕШ ДЕНЕС НЕ ОСТАВАЈ ЗА УТРЕ, ШТО НЕ МОЖЕШ УТРЕ НАПРАВИ ДЕНЕС...
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ja pa : - So e moe samo ke si dojde. Znaci epten ne sum imal nisto.
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АКО ЧОВЕК ГО ОСТАВИ ПРОЗОРЕЦОТ, НЕ СЕ ЗНАЕ ШТО СЕ МОЖЕ ДА МУ ВЛЕЗЕ В СОБА.
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sis - Mis, a so drugo, samo on e dovolno kor da se zaebe da dojde kaj mene
|
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |