IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Дали вреди да се биде добар?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали вреди да се биде добар?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2526272829 118>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 08:20
Znaci dobrinata e postara od losinata
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 10:00

И повторно ќе речам...
вреди.. вреди.. вреди да се биде добар...
се враќа три пати повеќе...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 10:03
Ja na skoro site Forumdziki sum im pobaral i niedna ne mi dala, sto znaci site se losi
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 10:07

не си го начекал ...моментот...

Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 10:10
бараш,бараш,бараш,
но нема....

АЈ, НЕ СЕ ОТКАЖУВАЈ ТОЛКУ ЛЕСНО! УТРЕ ЌЕ ИМА ГОЛЕМА СРЕДБА ВО СКОПЈЕ, МОЖЕ ЌЕ ТИ ЗАПАЛИ КЕЦОТ!
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 10:11
MI odgovaraat na LP : - Ti decko si mnogu neozbilen i jasno e koi ti se namerite, a ja sum seriozna i so seriozni nameri i slusam seriozna muzika i megu prijatelite seriozno se smeskam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 10:21
ИМА ЕДНО ПРЕДМЕТЧЕ, СЕ СТАВА НА ЛИЦЕТО ЗА ДА НЕ ТЕ ПОЗНААТ КОЈ СИ И КАКОВ СИ. АМА КОГА ЌЕ СИ ГО ТРГНАТ ВО ТЕМНИЦА ОГАН ИМ ЖРИКА ОД ОЧИТЕ. САМО ПРЕД НАРОД ГО КОРИСТАТ, ЗА ДА ПОСТИГНАТ ЕФЕКТ НА ЗБУНУВАЊЕ. НАЧЕКАЈ ГО МОМЕНТОТ, КАКО ШТО ТИ КАЖА БЛАШКА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 10:23
Aaa toa e kako gleas najava na vesti...ama mene obavezno mi zvoni telefonot ili na vrata i taka se go promasuvam momentot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 10:29
РЕПРИЗИТЕ СЕ НАЈУБАВИ...ЗНАЕШ ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧИ ОДНАПРЕД... ТОГАШ НАЈЛЕСНО СЕ КИНЕ ЛАСТИЧЕТО И МАСКАТА ПАЃА, ПА СЕ Е ГОЛА ВИСТИНА...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 10:32
Abe ubavo velis...samo...kolku me biva...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 10:37
ШТО МОЖЕШ ДЕНЕС НЕ ОСТАВАЈ ЗА УТРЕ, ШТО НЕ МОЖЕШ УТРЕ НАПРАВИ ДЕНЕС...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 10:40
A ja pa : - So e moe samo ke si dojde.  Znaci epten ne sum imal nisto.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 10:43
АКО ЧОВЕК ГО ОСТАВИ ПРОЗОРЕЦОТ, НЕ СЕ ЗНАЕ ШТО СЕ МОЖЕ ДА МУ ВЛЕЗЕ В СОБА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 10:44
Sis - Mis, a so drugo, samo on e dovolno kor da se zaebe da dojde kaj mene
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2526272829 118>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.