![]() |
|
ЗДРАВО-------------ЧАО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 266267268269270 533> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cao,pocna da mi paga glavata na tastatura.....mislam deka denes bev najaktivna pozdrav |
|
![]() |
|
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
CAO I OD MENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
so ima novo tuka?,..odamna ne sum bil!
|
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
cao decki
|
|
......
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
dobro utro imajte ubav den
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ubav den za Koko i Delfinco
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
tenks Val ...mnogu nasmevki denes
![]() |
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
dobar den ..sekoj den ....poseben pozdrav za edna virtuelna prijatelka koja e mnogu uctiva ....se razboira .....pozdravce VALERIJA
|
|
......
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Koko...fala za pozdravceto Ubav den za tebe...i pozitivna misla |
|
|
|
![]() |
|
I tebe Delfinco,prekrasen den...so pozitivni misli
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Здраво
![]() |
|
![]() |
|
Bosa,zdravo za tebe
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
вал здраво како си денес ?
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Zdravo i chao
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 266267268269270 533> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |