IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Сакаааааам.......
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакаааааам.......

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 265266267268269 426>
Автор
Порака
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 10:30
Сакам СОНЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Кон врв
l_dijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај l_dijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 10:55

E a jas sakam sneg da mozam da skijam utre na MavrovoWink
   DIJANA
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 11:01
Originally posted by natalija natalija напиша:

Сакам СОНЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
i jas !!! Big%20smile  kade e denes?
kuliraj
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 16:31
pa eve vi sonce denes be izlezete nadvor i uzivajteTongue
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 20:16
Сакам да не ми биде искршен ноктов пошо многу ме нервира.... CryAngry
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 20:20
de ma pa ti Big kissce, za eden nokt li si ???LOLLOLLOLLOL pa staj si vestacki za da ne ti se gledaLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 20:41
Абе обично не се нервирам за тоа, ама сега, толку долго ги пуштам и сега најде да се скрши.... А вештачки немам... Ќе ми купиш? EmbarrassedLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 21:57
сакам да јадам ама ме мрзи да одам да земам несто за јадењеLOL
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 22:04
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Абе обично не се нервирам за тоа, ама сега, толку долго ги пуштам и сега најде да се скрши.... А вештачки немам... Ќе ми купиш? EmbarrassedLOLLOLLOLLOLLOL

i jas nemam, ama sestra mi ima, da ti dadam broj da i se javes pa ke ti gi prate po posta LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2007 во 02:28
Сакам да направам нешто... Ама неможам.... Барем не сега.... Можеби во иднина
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2007 во 23:29
sakaaaaaaaam da dojdat site forumdzii da ne gledaat evrovizija i da me druzatCryCryCry
Кон врв
DreamGirL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Регистриран: 29.Ноември.2006
Поени: 4292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2007 во 02:07
sakam da ne mi bide vakaa CryCry
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2007 во 02:42
sakam da ve gushnam site Hug
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2007 во 09:38
Za edna... a moze i dve: - Sakam da sum kauboj, a ti kobila bela. Da te djiham do daleku i nazad, a ti zbreftana i vesela zelbite moi da gi stigas!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 265266267268269 426>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.