IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам Да  Кажам .......
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам Да Кажам .......

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 263264265266267 890>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2011 во 14:49
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

сдк немам повеќе мерак за ништо...сакам да одам да се бањам некадеееееенплачење

сдк-ако ти е близко скокни до Олимпијскиот во Центар или во Карпош
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2011 во 15:07
Sdk

Nepotrebni komentari,ama ok e..
ne se menuvaat nekoi preku nokj..среќа
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2011 во 15:25
сдк...  тешки срања батко мој...
Глеј сеа.... Секој има некој по кого трча. Безразлика дали симпатиите се обострани или пак не. Гледам, се од 6то одделение нагоре се декларира за заљубено, исто како ние за демократска држава. Со крајна страст изјавува на ФБ дека не можи да живеј без дотичната особа. Си викам: Абе ти дете, не си малце мало за тој филм?  НЕма везе... МЕНЕ МЕ ЗАНИМА САМО СВОЈОТ ФИЛМ - вика Слаткар, а ја се слагам.
Гледам убавки чупенца по 15 години флертуваат со пола Европа. Праќа срциња и бацки на цел град , а малава „има дечко“.
Ај пак, можи ми се привидува.
Уз неврзан муабет на шанк , скараџијата ми рече: Ако некој го мразиш, да го колниш скараџија да стани.... и посакај му долг работен живот... има мамата да му се е** во г**** црвенеење. Знаеш што.... човекот ми остави силен впечаток. Не очекував дека со 22 работни сати (без престан) ќе го сменам мислењето за тоа дете , а ќе почнам да се муртам на особи кои сум ги пречекувал со насмевкаизненадување Едноставно, работите изгледале поинаку од тој аспект. Сепак, тој што го имав за глуп однесен , уште така го перцепирам.
Сдк... Цела година го чачкав скараџијата зашто на ланскиот пивофест пола од плескавиците беа со дупки.Му викав: Оти бе ги дупиш плескајциве, мали? И догинава го добив одговорот: П`убо ја да ги дупам, отколку тие мене да ме дупа... ти текназбунетост Браос, викам... цар си...
сдк... еден сум од ретките кои фаќаат да работат за пријател без надокнада. Работам понекогап за 10ка со кромид, мешана или кило со кило намештај... Ама изгледа единствен сум што не си наплаќам на секого по онаа „брат за брат, паста за заби“... не бе....  „брат за брат , сирењето за пари“....
Ете така мили мои... Нешто се осеќам глупо и се прашувам:
АБе што ви е на сите??
Кон врв
vivi1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 18941
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2011 во 15:27
sdk..kako ne go mrzi da pisuva 128 reda tekstизненадување
vivi
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2011 во 15:28
sdk.. a koj toaизненадувањеплазењезбунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2011 во 15:29
sdk..edna zivotinjaголема%20насмевкаизненадување
vivi
Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2011 во 15:31
sdk...a kaj se pronajde pa ti u celata prikaska
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2011 во 15:32
сдк... деца, што разбираат бе Виви...
сдк... сакам да се очукам еднаш... онака за расположение...
Ама на цел ден пиење туборг од 2 дента до 5 сабајлето ко не ме фати, тогаш нема надеж...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2011 во 15:33
sdk..pa voda li ti stavale vo casiteтага
vivi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2011 во 15:33
Ne mu stavale voda ,nego luftirani bile pivana ,ne e do nego milion posto
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2011 во 15:35
sdk i posle 100 tona ispile....ama sto ispileзбунетост
vivi
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2011 во 15:35
сдк..Точено бе... нема луфтирање...  Плус , сам си тураш ко си на шанк трепкање
Ама, покрај скара си , цело време мезиш и не те фаќане

сдк.. а ти бе Кастро... кај си бе друже?

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2011 во 15:36
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

сдк немам повеќе мерак за ништо...сакам да одам да се бањам некадеееееенплачење

сдк..е бањај се денамигнување
Showering%20emoticon%20%20

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2011 во 15:36
eve sum be druze ,se pecam na pekolov
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 263264265266267 890>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.