|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 263264265266267 890> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-ако ти е близко скокни до Олимпијскиот во Центар или во Карпош
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sdk
Nepotrebni komentari,ama ok e.. ne se menuvaat nekoi preku nokj.. |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... тешки срања батко мој...
Глеј сеа.... Секој има некој по кого трча. Безразлика дали симпатиите се обострани или пак не. Гледам, се од 6то одделение нагоре се декларира за заљубено, исто како ние за демократска држава. Со крајна страст изјавува на ФБ дека не можи да живеј без дотичната особа. Си викам: Абе ти дете, не си малце мало за тој филм? НЕма везе... МЕНЕ МЕ ЗАНИМА САМО СВОЈОТ ФИЛМ - вика Слаткар, а ја се слагам. Гледам убавки чупенца по 15 години флертуваат со пола Европа. Праќа срциња и бацки на цел град , а малава „има дечко“. Ај пак, можи ми се привидува. Уз неврзан муабет на шанк , скараџијата ми рече: Ако некој го мразиш, да го колниш скараџија да стани.... и посакај му долг работен живот... има мамата да му се е** во г**** . Знаеш што.... човекот ми остави силен впечаток. Не очекував дека со 22 работни сати (без престан) ќе го сменам мислењето за тоа дете , а ќе почнам да се муртам на особи кои сум ги пречекувал со насмевка Едноставно, работите изгледале поинаку од тој аспект. Сепак, тој што го имав за глуп однесен , уште така го перцепирам. Сдк... Цела година го чачкав скараџијата зашто на ланскиот пивофест пола од плескавиците беа со дупки.Му викав: Оти бе ги дупиш плескајциве, мали? И догинава го добив одговорот: П`убо ја да ги дупам, отколку тие мене да ме дупа... ти текна Браос, викам... цар си... сдк... еден сум од ретките кои фаќаат да работат за пријател без надокнада. Работам понекогап за 10ка со кромид, мешана или кило со кило намештај... Ама изгледа единствен сум што не си наплаќам на секого по онаа „брат за брат, паста за заби“... не бе.... „брат за брат , сирењето за пари“.... Ете така мили мои... Нешто се осеќам глупо и се прашувам: АБе што ви е на сите?? |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk..kako ne go mrzi da pisuva 128 reda tekst
|
|
vivi
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk.. a koj toa
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk..edna zivotinja
|
|
vivi
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...a kaj se pronajde pa ti u celata prikaska
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... деца, што разбираат бе Виви...
сдк... сакам да се очукам еднаш... онака за расположение... Ама на цел ден пиење туборг од 2 дента до 5 сабајлето ко не ме фати, тогаш нема надеж... |
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk..pa voda li ti stavale vo casite
|
|
vivi
|
|
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mu stavale voda ,nego luftirani bile pivana ,ne e do nego milion posto
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk i posle 100 tona ispile....ama sto ispile
|
|
vivi
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк..Точено бе... нема луфтирање... Плус , сам си тураш ко си на шанк
Ама, покрај скара си , цело време мезиш и не те фаќа сдк.. а ти бе Кастро... кај си бе друже? |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve sum be druze ,se pecam na pekolov
|
|
Внеси реплика | страница <1 263264265266267 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |