![]() |
|
FENIX |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 263264265266267 530> |
Автор | |
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
da da se iznaigravme so moite prijateli vo forumskite igri
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Со Ани и на око скапавме во игри.Како мали деца сме.Штета што не сме се знаели преди 20 години.Ама тоа ти е.
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
pa shto ke mi se
![]() ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Па ти 70% од никовите не си ги слушнала никогаш!!!Вртиш само едни и исти имиња ?
|
|
![]() |
|
samo na omilenite temi emilce
![]() a zoshto me prashuvash pozadi ova se krie budnoto i pametno oko na emil ![]() |
|
![]() |
|
Ани ти редовно ли го листиш форумот ?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Niz ramni dvori setase
niz ramni dvori setase ramnata snaga krsese i luto luto kolnese Ajde da si dojde agata da mi pomine tagataa ![]() |
|
|
![]() |
|
cresha se od koren korneshe
![]() my se od mene deleshe... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
odam po nevestataaaa
dal ke mi ja dadat....... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
vrana konja javam jas
odam po nevestata.... ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 263264265266267 530> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |