|
Кое е најмоќното оружје на жените |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 39> |
Автор | |
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene izgleda Gospod koga me napravil zensko, ne mi ja kazal tajnata na mokjta sto odi so toa
pa sum bas...obezoruzana |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zadnica kako prvo.......... usni kako vtoro............. pogled kako treto........... gradi kako cetvorto........ noze kako peto.... ( celosno znaci .....jebozovna vidi slika) posle ide drugoto skrieno oruzje vo paket ...... intelektualno , sarm , simpaticnost......itn.... Изменето од bijonse1 - 07.Јуни.2009 во 01:14 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima edna finta
da se oseti maz, maz treba toa do go napravi zena so sto taa kje go naptavi i ako uspee toj maz, da se osteti deka e maz, toa bilo najgolemo nejzino oruzje.......posle toj kje e ko kucence |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
greska anakine.......ova tvoeto moze da ide vo drugi vodi.... da se glumi ako ne go biduva mazot za da bide maz...... i so ke ni e kucence??? nas ni treba bik ili lav doma mozese poinaku da kazes....... na primer...... daaaa......... kako ke go "zeme" zenata..........kako ke go "" ........... "takov " ke go ima................... ti teknuva sto sakam da kazam |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin retko gresi bio
hahahhahahahah |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден од вас двајца не знае како треба да изгледа МАЖ , а мислам дека не е Бијонсе таа шо не знае !
Тешко на вистинските мажи од тие шо чекаат жената да ги направи да се чувствуваат мажествено да бев женско таков ќе барав
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маж во најубавите години треба да изгледа баш како Зен. Да е сериозен како него кога треба, да знае да те насмее кога треба, и да си ја чува фамилијата и пријателите исто како тој што прави. Му симнувам капа -а вие машки учете од најдобриот.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOLKU TI SECE
OD DRUGA STRANA SE GLEDA DEKA VOOPSTO NISTO NE ZNAES ZA ZENITE I MISLAM I DEKA SI SRAMEZLIV IMAS DA UCIS TI ZA ZENI EEEEEEEEEEEEEJ |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анакин полека друже малце
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZS JAS MILO???? jas samo kazav so mislam a toj pred mene si kazal so misli neli ova e super demokratkski |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ок мило ама не упропастувајте тема молим те.
|
|
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му текна шо кажа
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne pagjam vise na tvoi moderatorki finti
slobodno baniraj me bez veze kako prosliot pat moze kje stanes pogolem maz koj da go znae pa moze nekoj kar i od mene da imas pozdrav sepak si malo, i neiskusno maze a zasto blue te fali pojma nemam, izgleda ne te zapoznala se uste Изменето од anakin - 07.Јуни.2009 во 01:51 |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може зашто го знам подолго од некој друг. ве молам не се карајте.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2425262728 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |