|
Рецепти за торти и други благи работи |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 56> |
Автор | ||
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не е муабетот за преживувањето...за комбинирањето е... |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сега кога те прочитав ме фаќа срам од вкусот што го имаме Стварно како сме преживеале до сега ..... п.с и на мене не ми се допаѓа вкусот на вашата боза . Безвкусна ми е . За тоа малце по кротко со преценките .
Изменето од емил - 18.Септември.2013 во 18:28 |
||
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај,од Бугарија си па цинизмот во врска со преживувањето ќе ти го препишам на недоволното владеење на македонскиот...значи, не те прашав како сте преживеале туку ,знаејќи го вкусот( за кој слободно можам да речам дека ми беше одвратен) ме интересираше како можеш да јадеш такви комбинации... а у ствари,подобро кога ќе размислам па и не мораш да ми одговориш-не ми е ни гајле |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Биби, да не ти дале тебе ајран?
Остај бозата, ајде
|
||
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чек да се сетам ајран у што спаѓаше.... туку гледам дека нема врска веќе категоризација на храна... гарант со кафе иде
|
||
acika
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobra komninacija
od ajran na kafe ... . |
||
Finis coronat opus
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нема како да си пиела солен јогурт во Бугарија . Јогуртот се прави едно кон едно кисело млеко и вода . Некој ти е кажал да си ставиш сол и не ти е допаднало и си си направила грешен заклучок . Инаку да у нас преферираме јогуртот да го пиеме малку солен . А дури некои стават и бибер .
|
||
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
evangelinke...tuku gledam ti si po turskata hrana denovive...daj toa receptot za tursko lepce ako go imas??se potepav barajki go-ne mozam da go najdam . eve i ke obekjam deka so eurokrem ke go jadam za da ne bidam oftopik ovde
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А бе диета ќе скрши, ама правила не крши..... ееее шо ти се вика принципиелност, само да не била офтопик Изменето од Анастеа - 18.Септември.2013 во 23:49 |
||
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ред си е ред.... фино однесување пред се" друго...а ти,напиј се една чаша јогурт од мене за муабетов,ептен ме испофали пред народов |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе те испофалам убаво, само ако станам 100 кила од тие твоите квасец-рецепти... Туку... каков јогурт даваш, галички? П.С. Рецепт немам, ама ќе апнам од тие другите благи работи во насловот, да не сум и јас офтопик |
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За добредојде ќе има работа овде
Сега правев нешто благо ама неуспешно, така да не ви оставам рецепт |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
гарант си ги заборавила оние 2-3 зрнца шеќер за блачкото да дојде до израз...вака само со јогурт накиселнува |
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немаше јогурт во рецептот, ама имаше оцет
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Внеси реплика | страница <1 2425262728 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |