![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 473> |
Автор | ||
crni69 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 124 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sakam edno ...milo...dusice...kolku e fina...samo da znaes... |
||
![]() |
||
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
|
mene mi nedostigat cel svet! kade se moite drugarcinja, moite picinja, moeto seljace, samo ne mi nedostigat ona grdanisteno! |
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
![]() |
||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
![]() Ama mi fali i mene maja |
||
|
||
![]() |
||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|
баш сеа си мислам на Карнејшн и Алекта
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
Изменето од brza |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
|
site mi falite, ako ste izlezeni po zabava, unav provod ama ako spiete sram da vi e pa sabota e be luge Zaboraiv, CRNI, do kaj e so macenceto, pocna li da prede...... |
||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||
![]() |
||
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
|
mi fali site da gi vidam koj gi znam i koj ne gi znam od forumot, mi fali da gi vidam duri i onie koj mi se simpatii pa i onie so koj se karam zasto na kraj site sme luge i ednostavno site sakam da ve vidam...
![]() |
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
![]() |
||
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
|
![]() |
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
BRAVO za ova........ ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mishel ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
|
DECKO MI,ON MI FALI.MNOGU,MNOGU.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
mi faleshe,....................ama mozebi poveke i nema da mi fali,.........mozebi!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
Carnation, DELFIN , joki, Queen Bitch
I miss you so much |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
Mara, Cvetanka, ona maloto, Goki.... |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
|
безгрижноста.... |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |