![]() |
|
Двокатни автобуси |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 79> |
Автор | ||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Да ги купеше вмро, ќе го бацев грујо во газот, ама ги купи владата со народни пари, со парите на народот....
Ете ти... се што е купено во овие 5 години, вмро го купил... хахахах... па проектот за нови автобуси беше уште пред 7 години усвоен од град скопје, но владата го стопираше заради пренамена на средствата..... така да ако овие автобуси се на вмро, тогаш нека си ги земат кога ќе си одат после 5 јуни...Ионака пола од еднокатните почнале да кородираат... или по нешто им е фалично внатре... |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
сограѓанину мој,а да те прашам јас тебе нешто убаво ти си кажа-ВМРО ги купи од кои пари? од оние што ги донесоа од дома??? ако ги купи ВМРО зошто не ги распореди насекаде? еве ние немаме ниту еден автобус во 21 век во Прилеп нема градски сообраќај Изменето од Andjelina - 25.Мај.2011 во 01:47 |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
alllooooo.....prilep?!
...ti be ,...razbirash shto nekoj kazuva,...ili samo da tropnesh neshto , pa makar i nemalo vrska,
...a i se edno te isto...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
prilepcanec pp ![]() Група ![]() Регистриран: 24.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
|
a starite bea poubavi???alooooo ne se glupirajte be?starite kanti i krntiii gi sakate be luge?tamu imase uslovi za site pa i za invalidite???abre aman.do koga i kade vodi ova ludilo.pa ako nestoto e dobro toa e dobro.ama vmro gi kupi i mora da se kritikuvaat .mizerno
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
aaahahahaha,..znachi makedoncive shto ne gi biva za nishto...ne gi biva!
![]() ...bash se prashuvav, koga ke vidam nekoj invalid da saka da se povozi so avtobusive novi ,..i deneska mi se ispolni ''zelbata'':
...znachi ,...djabe tosho se prcheshe deka , ete, i nashive avtobusi bile prilagodeni za invaklidite vo kolichki,...( kako i sekade vo svetot ) ama,...
...ama,...koga vidov kako izleze invalidot od avtobusot,...
...po koj znae koj pat mi se dokaza deka od makedonskiov narod( ili ,bogzna koj e vekje
![]() ...djabe i rampi ,..djabe platformi,..koga chovekot vo kolichka ,...ne znam kako vlegol ama,
..izleze nadvor od avtobusot, digajki go tri-chetvorica ...so se kolichkata !
...arno vika princesata,..sram da te fati od ovoj narod!!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
pa,...ne ni pomisliv deka samo padnalo....
![]() ...a, i prmetiv isto taka deka edne shtraf koj drzi dva drzacha, pochnal da se ...odvrtuva,....
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
ама сепак механиката на автобусот нема врска со вандализам, ама веќе почна да се истрошува како да се работи за оние старите автобуси од Санос значи не ми се верува, и овие автобуси ги поддржував за на крај и тие да ме разочараат! па има ли нешто добро во оваа држава? ![]() Изменето од zabegan - 20.Мај.2011 во 19:39 |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
|
ne znam dali na dvokatniot mu fali neshto ama,...na ednokatnite vekje pochna da im fali,
....na eden vekje mu''padnalo'' ona kopcheto na shipkata za drzenje, za signaliziranje na shoferot da otvori vrata.
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
![]() а другите, нека се снајдат, пеш, или можеби на магаре... Изменето од zabegan - 22.Мај.2011 во 01:52 |
||
|
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Додека не не тераат на сила да се возиме во нив и да ги импресионираме сите воодушевени од нив ОК ми е...или сеедно и така на нашата линија нема ни Н од нови автобуси.
|
||
![]() |
||
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
|
На шала или на с‘ј, иронично или не, ниту сум јас „горе“, ниту сте вие во МК „доле“. На некој му било дадено правото да донесе одлука, тој ја донел, купил тоа што купил и нема што да се коментира до бесвест. На кој му се свиѓа, нека се вози, а ако на некој толку му се гади, не мора да се вози, може да избере едно од погорните превозни средства. Некои од нив сеуште пасеа во Карпош 4 и Аеродром кога последен пат бев во Скопје. Оседлајте браќа, па јуриш на плоштад со коњ, придружете им се на Гоце, Даме и Аце. И онака таму недостига младата партизанка на коњ. Чуууункш!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
iako...tvoevo mi ''zvuchi''ironichno...poznavajki'' te od porano...ama , smeshen mi e ovoj tvojov ''burazer''koj shto te afirmira........
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 79> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |