![]() |
|
Што играте во моментот??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728> |
Автор | |
Egeec ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Дали се тоа стратегии? Има ли воопшто стратегии на PS2? |
|
![]() |
|
Pharaoh ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
[QUOTE=LouWeed]vo moment igram TROPICO.......super igrica.....
![]() |
|
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
4-5 години ја играв-ме redovno Star Craft ,не сум ја играл 1 година можеби од недостаток на време, ама пред 2 дена ја игравме ПАК... уффф лудница... ја зне некој ??? стратегија, малку постара но оригинална...втора таква нема...кој знае ќе ме разбере. |
|
![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
vo moment igram TROPICO.......super igrica.....
![]() |
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Веруј ми многу е закон, столчево го загреав, имаш турнамент, практис, килер, сите подтипови на снукер и билјард
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
иѕглеа интересно........мислам ај гона чек ит аут
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() Изменето од maja |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Ја вчера се изнаиграв КјуКлаб-биљард, снукер...играв до 6 сабајле
![]() |
|
![]() |
|
vatrena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 607 |
симс 2
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pirates ја имаше за пц.........од 2004 е на пазарот
![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Пирати од Сид Маер
И тоа на commodore64! Стварно добро! Не знам дали испадна за PC? |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
DRUG LORD |
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Дали сте пробале да ја играте
Пирати од Сид Маер пробајте екстра игра |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |