|
На кафе кај NRGMKD |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 117> |
Автор | ||
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ееееее...локумче ти ќе дадеш
|
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
локумче за пчеличето
повели локумче за со кафенцето |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nishto se uplashi koga me vide.... a mozhe i ti sho reche ova ona za bordel... pffff ojde prcho |
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da? mmmmm... moze jas da se spakuvam namesto lokumceto?
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe daj zboruvajte popoleka... nemozam da ve doslusam site
|
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ooooooooooo welcome back... |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sega sho pravi mamamd
kaj ojde ??? ke mi gleda ili ne??? aaaaaaaaaa otide da prasha za mene ......aaaaaaaa i posle demek sve mi pogodila ccc ccc ccc finti |
||
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не мораш...... и вака отпакуван си добар....
|
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe tuka sum jas ... ama ne mozam da se skoncentriram da ve slusnam site ... se ocive i pametot kaj gazdava mi beget .... se' se mislam dal ke mi ispadne ona peskirceno |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa mislev edna masnicka poveke da si vrzam...
|
||
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
go drzam od preeska... ama tesko deka ke go dodrzam...
|
||
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ooo charshavche bilo Изменето од Sunny - 10.Декември.2009 во 14:10 |
||
|
||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
wow..................... ajdeeeeeeeee
Изменето од bijonse1 - 10.Декември.2009 во 14:11 |
||
Внеси реплика | страница <1 2425262728 117> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |