![]() |
|
ЌЕ ЗБОРУВАМЕ ЛИ ЗА ЉУБОВТА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 32> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
А може без гимнастика?
![]() И јадење да давате малку порано...
19:30 некако касно ми е за ручек
![]() Изменето од anastea - 13.Јануари.2009 во 00:59 |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
8:30 – Се мери и забележува дека 2 кг ослабела за 1 ден
ако треба повеке само кажете како на ова не му најде мана ![]() ![]() ![]() ![]() 12:00 – Одење со другарката во најелитниот ресторант а во ресторанот што ке правите сепак се извинувам 19:30 – Ручек на свеќи, музика и комплименти тука треба да стои вечера |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Не се мерам, имам идеална тежина, а јадам колку сакам
![]() Така да, ова со вагата за мене не важи
![]() А за ресторанот сум направила превид...
Можеби оти пишува одење
а јас на списокот барав јадење
кое претставува значаен дел од мојот идеален ден
![]() Покрај другото
![]() |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
дали вака изгледа идеалниот ден
![]() ![]() ![]() сериозно |
|
|
|
![]() |
|
Не... за мене Ако темата е за љубов, има уште многу работи неспомнати
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
аха овде ќе е ко НАВОДИЛО ЗА УПОРАБО НА ЉУБОВТА
абе без термински план нишо ако сакате нешо да пропадне напишете термински план и свикајте колегиум на советници ![]() Изменето од anakin - 13.Јануари.2009 во 01:56 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
секогаш постојат исклучоци и секоја чест за нив
повеќе ме интересираше за целата целна група сигурно знаеш како размислуваат твоите колешки пријателки комшики итн. |
|
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
lele ako pocnam na ovaa tema nemozam da zavrsam.se okolu mene e ljubov
![]() |
|
![]() |
|
anita11 ajde pocni |
|
|
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
vili2121 koja zena ne bi go sakala toa ,samo nekat da si priznat.I znaes sto krajot napisigo pozezok,stavi akcija malku ne odma zaspivanje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
ако љубовта е цвеќе
![]() ![]() ... мојата мора да е кактус |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Na kaktusot ednahs mesechno mu e dovolno(nalevanje)
![]() |
|
![]() |
|
Идеален ден за секоја жена
8:15 – Будење со нежни бакнежи 8:30 – Се мери и забележува дека 2 кг ослабела за 1 ден 8:45 – Појадок во кревет 9:15 – Лежење во када 10:00 – Лесна гимнастика во фитнес клуб под раководство на инструктор со чувство за хумор 10:30 - Шминкање 12:00 – Одење со другарката во најелитниот ресторант 12:45 – Ја видувате бившата девојка на својот дечко и забележувате дека таа се здебелила десетина килограми 13:00 – Шетање со другарките по продавниците 15:00 – Одмор 16:00 – Пристигнуваат букет цвеќиња од непознат обожавател 16:15 – Масажа од симпатично момче 17:30 – Пробање на најновите модели создадени од најпознатите креатори 19:30 – Ручек на свеќи, музика и комплименти 22:00 – Туширање 22:50 – Да биде на раце донесена до постелата 23:00 – Нежни бакнежи од партнерот 23:15 – Заспивање на неговите мускулести раце ![]() |
|
|
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
A od ljubov ne se bega
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |