IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Последна добиена СМС порака
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последна добиена СМС порака

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 77>
Автор
Порака
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Статус: Офлајн
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2006 во 21:05
Aj dojdi
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2006 во 22:58

uaaaahaaaahhhaaaaa!!! Vistina e mojot drugar yutaka na reklamite na cosmofon. Sega samo sto se slusnavme :) vo Skopje e. Wwwoooot, woot! Aj za ubo!

Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 13:28
ti se ladit cafeto
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2006 во 14:44
zemi go kompjuterot denojve ke ti pratime pari
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2006 во 15:00
кој ми титнал вчера вечер;)
Точачиња.
Кон врв
angelwings Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2005
Поени: 1927
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2006 во 15:55
sega stanav od spienje ke idam vo sk ili vecer ili utre ako  idam vecer ke ti se javam
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2006 во 17:56

мене ми е секогаш жешко кога......LOL

Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2006 во 19:50

ak nemas druga rabota:)

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
SkorpijA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2006
Поени: 1692
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SkorpijA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 11:03
Jas te sakam a ti mene? Ili si sakas nekoj drug?
                 02.23      Big smile
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 11:11
се појави сонце....сакам лето...од мене кон те*е пракам позитивни летни вибрации.кисссце за убавден
..ц.а
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 11:52
imate maily:)
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 12:18
Ne mi se veruva - duri i koga mi prakas poraka se zanimavam so jadenje, momentalno przam kajgana. Odgovorot e tvrd, ova potvrd, t.e. potvrden. Najcesto :)
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 18:09
Mnogu raboti:tehnologija,novi instrumenti, crkvata, mozda opstestvoto, ak mi teknit uste nesto ke ti pisam.so srekja na testot (...) :D
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 18:16
Ti posakuvam tvojata romanticna dusa zasekogas da ostane takva
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 77>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,143 секунди.