|
Би го изневериле ли партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 42> |
Автор | ||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NIKOGASSSSSSSSSSSSSSSS
AKO ME SAKA......POCITUVA.......MILUVA.......I AKO ON MENE ME GLEDA SO DVE OCI.........JAS NEGO SO 4 KE GO GLEDAM.........
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...never say never...only fools rush in...
|
||
macenceto
Сениор Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Boze sachuvaj NIKOGAS I SO NIKOGO TOA E ZNAK DEKA NE SAKASH I ZA MENE NEMA OPRAVDUVANJE ZA TIE STVARI
p.s neznam dr so napishale no ova e moe gledanje na tvoeto prahanje
pozz do site Изменето од macenceto - 15.Декември.2007 во 13:29 |
||
zlatko cernobil
Група Регистриран: 12.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikako
|
||
A.Z.
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ни да изневерам ни да ме изневерат...
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne bi izneverila tokmu zatoa sto go sakam, a stom go sakam nemam nikakva potreba i zelba da bidam so drug (duri mi e odbivno). Jas ne razbiram: ako ti treba da bides so drug/a zosto da ne se raskine vrskata i da se prodolzi ponatamu, toa e mnogu pocesno i pobezbolno.
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се сложувам со тебе |
||
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ДАЛИ ВАЖЕН ЧИНОТ ИЛИ ЖЕЛБАТА...(НАМЕРАТА)????
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ponekogash...kao zenite vikaat NE...mislat...DA...
|
||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не. И мислам не.
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...are you sure honey... |
||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a, ti sto bi napravil...bi ja izneveril...ili kako sto miluvas da kazes...never say never...only fools rush in...
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dolniot " Ja " ne misli ic
|
||
Внеси реплика | страница <1 2425262728 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |