|
Дали му верувате на Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 76> |
Автор | |
veders
Нов член Регистриран: 30.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas licno na Gruevski ne mu veruvam zaradi toa sto pocna da go laze narodot,namesto se da e namaleno se se pokaci vo ovie godini otkako e na vlast.Samo toa sum zadovolen deka srednoto obrazovanie go napravi zadolzitelno i otvori fakulteti vo site nasi gradovi,ovaa e pozitivna odluka za mene.Inaku da me prasaat mene jas bi kazal negovata vlada da se srusi i da dojdat popametni luge.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДСМ буквално не го оставаат на мир, тоа не е веќе опозиција туку ѓаволска опозиција која му прави сопки на секојн чекор па затоа и не може да се оди по замисленото.
Наместо да работат за доброто на земјата, да му дадат поддршка, здружени сили што се вика... Но, ете, знаеме чии потомци се тие (убаво стоеја во некоја тема како на некролог) па јасно дека сакаат да омаловажат се што прави. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
~,,~ NE NE MU VERUVAM NA GRUEVSKI ~,,~
Ne mu veruvam na Gruevski bidejci ne sum od lesno podvodliva priroda -Logigki e da ne se veruva na chveg so manipulativen i lazhovski karakter- Od druga strana pak go opravduvam do nekade bidejci toa edinstveniot sistem koj funkcionira vo MKD. Imam sogledano koj i da posaka da dobie neshto na karta na vistinata nikogash ne bi doshol na direktorska funkcija a kamoli na vrhovna vlast ~,,~ |
|
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veruvam vo Gospod
I mislam deka Gruevski si ja brka rabotata najdobro vo ovie uslovi vo koi ziveeme sega. |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А тој кутриот се прекрши од правење добри дела, па уште и да му помагаат....
А и како да му помогнеш на човек што не сака да прими совет ни од своите најблиски соработници а не пак од опозицијата....
Зависник од реклами, анкети, популистички чекори.....
Овој дефинитивно ќе биде поголема катастрофа и од Љубчо....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ninja daj ne tropaj.
Grueski ne4inel, Branko 4inel. Tranzicijata vo koja se davime e od Branko i negovoit oktopod ne e Od Grueski. Изменето од mamamd - 01.Август.2009 во 21:26 |
|
|
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Анастеа - 02.Август.2009 во 03:24 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo momentot podobar nemame
a nitu mi se veruva deka moze da ima podobar |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pobobro eden bronzen konj so alexander nego ergela konji za panduri koi nikogas nenaucile da javat
podobro 20 golemi jarboli so naseto zname nego rejbani za pandurite koi i taka neizgledaa poubo so niv podobro eden plausnik, kale, krst na vodno nego mostovi na koi nebila stavena pruga trosat da i edeni i drugi .... pitanje e koj e polud Изменето од anakin - 01.Август.2009 во 22:26 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a mozebi toj sto veruva deka toa ne e dobro....................
deka necini sto imame plausnik deka imame kale kipovi nasi pred vlada i znaminja na nasa teritorija Изменето од anakin - 01.Август.2009 во 11:21 |
|
|
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Grueski si e 5ka
Bez dilema |
|
|
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Grueski e 5ka
bez dilema |
|
|
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница <1 2425262728 76> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |