|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 1869> |
Автор | ||||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Јас како каскадер и надежен режисер можам да ви средам за лажни дипломи по алапачење од универзитетот "алапача" во алапачама, не за друго имам врски
|
||||
|
||||
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
веќе имам астрономско високи понуди за неколку се надевам идни блокбастери нооо...... сепак претендирам да останам во бомбај и во боливудската продукција......
|
||||
|
||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...mnogu prirodno, samo sho nemozam da mrdam bash u epizodana na Drlja... |
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Zarem dozvoleno e dvapati da doktoriras |
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ehhhhhhh, da ne bevme nie alapacite sto ke pravevte vie sega
|
||||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ete gledate deka ne mozete bez nas
|
||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
mnogu nadaren si bil Drlja uste vrski imas...sega ke bides baran ko "milionerot"taze od Amerika
|
||||
|
||||
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
секоја добра и искусна алапача која е реномирана риба во водите на алапачарството треба да пружа инсапирација за идните успешни режисери
|
||||
|
||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
|
||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
|
||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ke ostanea bez inspiracija
|
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 2425262728 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |