|
Никола Г. најдобар или најлош премиер? |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 77> |
Автор | |
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe
skleroza druze tito Изменето од BACHIOS - 13.Август.2008 во 12:56 |
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e skleroza druzeeee nego gledas ke se ubijat od pljukanje po covekot ...ama eve i od ovie so gi imame katanga premieri site do eden nema da priznaat deka ovoj iako e katanga od niv e podobar etoa e rabotata ne e skleroza... Изменето од KUKOC7 - 13.Август.2008 во 13:01 |
|
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zboram za miro
|
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be ... koga mackata e nema , glufacite oro vijat , a ... nema vrska , se seguvam .... jas kazav .... i ce povtoram ... ne e nisto podobar od svoite prethodnici ... a od partiski pioni i poslusnici , ne ocekuvam nikakva poddrska vo moite tvrdenja ....... danke ...... ende ..... niks gud ....
Изменето од miroslav_g8 - 13.Август.2008 во 13:32 |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaes sto Kukoc , koga ke zemes da krecis doma, ako ja iskrecis prvo dnevnata i hodnikot, ke gi iscistis i sredis, a posle spalnite.... pak ke ja isprljas dnevnata o otkoga ke gi zavrsis spalnite, uste ednas ke treba da si ja krecis dnevnata... a toa e nepotreben trosok i trud ... pa sega razmisli malku, ne samo da digame dva prsta za sve
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i da gi arcime jazicite na lepenje posteri so likot na premierot ... a mozebi toa i te pali ... da mu se oblizuvas na premierot ?
|
|
BALON4E
Нов член Регистриран: 13.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ni ednite cinat ni drugite.Site samo kradat.Vo mojot grad barem 10 ekstra dobri fabriki se zatvorija.Ama zatoa grcistata se tuka so tekstilnite fabriki da gi malteretiraat zenite za 5000. plata Kakov odmor,kakvi pridonesi kakvi slobodni denovi kakvi crni kamenja. Eh da moze da vidam kako tie luge sto mislat za narodot bi se spravile so 5,6 pa i 10.000 den plata so 4 cleno semejstvo. Se bi dal da mozam toa da go vidam. Pa zosto lugeto kupuvaat BG pasosi i begaat vo stranstvo? Zosto PRERODBATA PRODOLZUVA
Изменето од BALON4E - 15.Август.2008 во 01:12 |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си ја работи работата.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ako baba laze ..trap ne laze...
prezemeno od Utrinski... Невработеноста продолжува да паѓа ... ne se malku...ne se mnogu. no neshto odi... poleka... Изменето од mamamd - 16.Август.2008 во 07:44 |
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја не ги сакам ни Грујо ни Бранко, ама најдобар некако беше Бучковски :D
Што де, во негово време добивме покана за ЕУ а и не беше нешто лош |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И, после ова некој ќе каже дека Груевски не си ја работи работата, Срамота. Зар и на овој човек му најдовте мана? |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prasanje e dali se tie lica vraboteni ili samo otpisani od zavodot za vrabotuvanje.
mene licno mi se ima sluceno da bidam izbrisana od zavodot za vrabotuvanje " poradi pad na sistemot" a ne bev edinstvena togas. site koi rabotat , a ne se prijaveni, namesto da go kaznat gazdata i da go nateraat da gi prijavi neprijavenite, tie go kaznuvaat onoj sto raboti, a pokraj kaznata 1 god. go brisat od evidencijata na nevraboteni. taka da....namaluvanjeto na brojot na evidentirani nevraboteni ne znaci deka tie lica se vrabotile. |
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И, после ова некој ќе каже дека Груевски не си ја работи работата, Срамота. Зар и на овој човек му најдовте мана?
Gruevski odlicno si ja raboti negovata rabota, samo od negovata rabota, nie , obicnite lugje nemamme nikakvo podobruvanje tuku samo zgolemeni davacki. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... se sekavam na eden takov slucaj, beshe vo vremeto koga premier beshe Vlado Buckovski. Ne veruvam deka Gruevski bi ja prifatil takvata "becka shkola"
|
|
Внеси реплика | страница <1 2425262728 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |