![]() |
|
Офтопик II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 256257258259260 339> |
Автор | ||||||||||||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() филмов е.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|||||||||||
Корисничко име: ФорумскаБаба Титула на членот: Супер Бабичка Група: Сениор Статус: Активен Онлајн статус: Онлајн Регистриран: 10.Јуни.2010 во 11:06 Последна посета: Денес во 23:32 Пораки: 1526 [66,35 пораки на ден] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|||||||||||
јас сум со 68,04 пораки на ден
прво место го држам |
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|||||||||||
![]() п.с. свати си ја малку посериозно работата оти бабата гледам ептен ти е сериозна конку ренција (наместо да плети таа на форум ![]() ![]() а јас кутриот ![]()
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|||||||||||
фала за користниот совет Железни |
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|||||||||||
iron so se zalis, jas sum za zalenje>
|
||||||||||||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
Ќе те стигнам Емилееее
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
веднаш ќе ти пуштам некој вирус и нема да можеш да пишуваш долго време
![]() Изменето од емил - 04.Јули.2010 во 12:50 |
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
не се дава така лесно првото место
![]() |
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() Емиииллл ај тука офтопик сум..супер е... Баш ме изненади..абе ти со намера си дошол тука ![]() ![]() ![]() ![]() Се прашувам....кој е второ место..после тебе..со најмногу постови на ден ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
епа ти си на второ место
а дали е било со намера незнам.Беше желба и така......
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||||||||||
цццц ајде народе свадба,,,пиење...славиме
![]() |
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
Ќе те кара Ане за зборот македончиња.Она не сака такви смалуванија. Мене еднаш за таков збор во темата ’’Добро утро’’ ме направи бербат
![]() |
||||||||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 256257258259260 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |