![]() |
|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 254255256257258 441> |
Автор | |
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cekaj..ke ja mazite ili uste raka se bara
![]() ![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
M O I R A ..... K e se ozenis li za mene???
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
епа самото тоа што спрема 4 испита говори дека човекот е ВРЕДЕН ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
ma sve mi spremile....... torta, prsten, fustan........se
![]() |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
па грени 30 пати веќе ја праша, а таа тебе те чека да и дадеш дозвола
![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Еве од мене за moira еден невестински чочек... http://www.yucafe.com/www.yucafe.com_NOVITETE_I_ARHIVA_SAMO_na_www.yucafe.com_4714/Ovde_12/
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
M O I R A ..... K e se ozenis li za mene???
![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ova e mladozenecot, moira ti se dopaga? ajde zemaj glej sho ubav e ![]() |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ooo iznenada ispadna izreka za Oust ![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Znam deka ne e garav, garavi ne sakam, ne za drugo tuku da ne se skaram so snajperceto
![]() ![]() |
|
![]() |
|
запишувам
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ, toj e za snajperceto, ne mesaj garavi........i black ne e garav.....ili me izlaza vcera
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
А еве викнав и блех оркестар ...http://www.yucafe.com/www.yucafe.com_NOVITETE_I_ARHIVA_SAMO_na_www.yucafe.com_4714/Ovde_12/
па кад је гроф био циција ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 254255256257258 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |