|
Офтопик II |
Внеси реплика | страница <1 253254255256257 339> |
Автор | ||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
breeee, kako Sherlok Holms sum be
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Морееееееее како ме изнервира господиот К!
|
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1. Британецот живее во Црвената куќа.
2. Швеѓанецот чува кучиња како домашни миленици. 3. Данецот пие чај. 4. Зелената куќа се наоѓа лево од Белата куќа. 5. Сопственикот на Зелената куќа пие кафе. 6. Личноста што пуши Пал Мал одгледува птици. 7. Сопственикот на Жолтата куќа пуши Данхил. 8. Човекот што живее во централната куќа пие млеко. 9. Норвежанецот живее во првата куќа. 10. Човекот што пуши Малборо живее до оној што чува мачки. 11. Човекот што одгледува коњи живее до човекот што пуши Данхил. 12. Човекот што пуши Лаки Страјк пие пиво. 13. Германецот пуши Принц. 14. Норвежанецот живее до Сината куќа. 15. Човекот што пуши Малборо има сосед што пие вода. koj e bratot na dedoto na Milordot |
||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas znam
nekoj drug dali znae PS Milordot pred malce dozna |
||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ubu de
ne bil bratot, tuku svatot - mazot na tetka mu Изменето од d4 b3 - 01.Јули.2010 во 18:05 |
||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znachi eve finalna varianta
1. Британецот живее во Црвената куќа. 2. Швеѓанецот чува кучиња како домашни миленици. 3. Данецот пие чај. 4. Зелената куќа се наоѓа лево од Белата куќа. 5. Сопственикот на Зелената куќа пие кафе. 6. Личноста што пуши Пал Мал одгледува птици. 7. Сопственикот на Жолтата куќа пуши Данхил. 8. Човекот што живее во централната куќа пие млеко. 9. Норвежанецот живее во првата куќа. 10. Човекот што пуши Малборо живее до оној што чува мачки. 11. Човекот што одгледува коњи живее до човекот што пуши Данхил. 12. Човекот што пуши Лаки Страјк пие пиво. 13. Германецот пуши Принц. 14. Норвежанецот живее до Сината куќа. 15. Човекот што пуши Малборо има сосед што пие вода. koj e mazot na tetkata na MIlordot |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Луѓе извинете што сум офтопик, ама форумов ми е некако пуст. Или само мене ми се чини така...?
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајнштајнови Загатки ? |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тиги не е пуст еве јас сум тука П.С како може во тема офтопик да си офтопик? |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тема: Кого изнервирав денес...
Kako uspeaa da go iznerviraat Brazil...sigurno utnale tema |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
be dabevi zagadki be |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бабе во шок сум и згрешив темата |
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj ti vo sok..ama ne si sam
Izgleda ova Skopjevo te sokirase mnogu ....(iako znam deka fudbalot e kriv ) |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 253254255256257 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |