IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Што правевте пред....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што правевте пред....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 252253254255256 450>
Автор
Порака
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 19:47
Originally posted by doriangray doriangray напиша:

Учев... И после пак ќе учам. Форумов малце ко релаксација ми иде .
Релаксацијата синоќа продолжи до 5 саат сабајле, а бев прва смена .
ЈБГ, поинтересно ми беше на форум .

А сега пред да седнам, пребарував нешто на нет.
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 20:24
Се туширав. Само што си дојдов од пат.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 21:15
не е битно трепкањетрепкањетрепкање голема%20насмевка љубов ајде де,... ок се бањав голема%20насмевка
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 21:37
СИ КУПИВ СПРАВА ЗА ВЕЖБАЊЕ(ДА СИМНАМ НЕКОЕ КИЛО..),И СЕГА СИ РАБОТИ ТОА...(ИДИВИДИ ФОТО)

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 22:20
piev kafe so drugarka i gledav eden tapa film голема%20насмевка
kuliraj
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 00:22
navivav so majkami za roma
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 00:23
урлав хорски со син ми на голови од рома голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 01:11
..doma guzva...pa se javi koleska da me spasi od epileptickite seansi sto gi dobivav pri sekoe prasanje na teka mi...taka da bev kaj ...a tamu edna draga poznata licnost....ponatamu nema potreba da kazuvam.....na koleskava kao i zvonese obilniot i hitno morase do klinika da ide...a nie...ne cekavme ni minuta...sega sum ubeden deka spontanite raboti sekogas se ok (makar sto se somnevam vo spontanosta na ova vecerva)....no vo red e..znaat deka imam very rough week..pa sakale da mi vnesat samo malku zivost i optimizam..zasto se vprocem prijatelite?
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 02:13
Doucuvav(citaj:ucev) za utresniot ispit!
Leleeeeeee!!!!!!!!
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 03:18
бев на студентска
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 11:59
еден убав мнооогу убав разговор на тел. мечтаење со личноста која се надевам цел живот ке ми е пријател и брат......големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 12:05
пиев кафе со мајка ми...
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 13:46
spiev, se tusirav ,mijav voa noa , piev kafe i sea na rab
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 15:10
igrav fudbal
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 252253254255256 450>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.