![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 252253254255256 1869> |
Автор | |||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
...hahahahaaaaaaa... ...vaka sea... ...aj nema veze, sram ne sram - praam ja gluposti ponekad... ![]() ...imam na rabota eden Indiec so mene sho raboti, arno ama choekot e razveden i ima potreba od zena de, e sea drugarche e i me vika od vreme na vreme da mu praam drushtvo-demek se prai mangup pred mene-ideme u Bordel de...ali ja si sedam i si pijam...na shank dok on uziva-kao sho vika...ahahahahaaa ...e sea, vtoriot put im stana chudno deka ja sedam samo i pijam i si gleam tv na shank...i doaga edna lepotica od Indija-stvarno ubava zena-i mi se nudi de...mi vika... ...come-make you happy...why you ...here mister...??? -ja i vikam- because I;m in love with you honey... ![]() ...ona mi vika come-I make you happy...hahahahaaa ...ja i vikam ...I'll do it with you only because I love you Honey-not for the money... ![]() ...ona mi vika...no no...come - i make you happy- good for you...have money...only 20 for you sugar...??? ...ja i vikam no honey, I love you...no money please...i will do it for free with you... ![]() ...i ona se ljuti-mi vika ...no money - no honey... ![]() ![]() ...abe gluposti zivi si igram k*r so niv tamu, dok go chekam Buda, da mi pomine vreme, ali ima dobra masaza stvarno... ![]() |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...I'll do it for you- for free ... no money...only wine and lips...and kisses... ![]() ![]() ![]() ... ![]() |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
ova rezhiserov sekogash znae da me nasmee sho da se pravi
![]() ![]() ![]() a ti moira poleka malku, CHA PADNISH ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
batali be toa vinoto vishe breeeee ![]() |
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од moira - 16.Февруари.2008 во 04:41 |
|||
![]() |
|||
||
...sho be ti curo da ne si dijabetik sluchajno pa ne piesh vino, ili si od sharenata krava sluchajno- ma ima da piesh vino i oro da igrash... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ni vino pijam ni oro igram taka da znaesh
![]() |
|||
![]() |
|||
||
vino pij, ama oro NIKAKO, inaku ne se druzam veke so tebe
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() vaka mislish da ne luduvam? ![]() |
|||
![]() |
|||
||
...shab me gabri...
![]() ...bash mi e gajle de... ![]() Изменето од ...Well... - 16.Февруари.2008 во 04:53 |
|||
![]() |
|||
||
Kaj se izgubi ekstraVagantniot ljubovdjija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .......tuka bil......OK......... da mila teskoto ne e za tebe ![]() ![]() ![]() Изменето од moira - 16.Февруари.2008 во 04:53 |
|||
![]() |
|||
||
...e de de, sho me stoi sea lavice, demek manijakot demne u tmnica...abe toa drugarka ti gi zakluchue u podrum-ne jas...ahahahahahaaaa |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 252253254255256 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |