|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика | страница <1 250251252253254 346> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka da ke baram maz so doktorat da bide ucen ko mene
Sakam da ti kazam deka moras da se otkazes od mene bidejki ne si na moe nivo цст...си ме изненадила |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kazi mu , kazi mu...nema doktorat a misli za ozbilno...cccc... |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдтк... душо моја , ти текна дека си ми симпатична ,а ?
А и на другарка ти и текна, па ми се пулите под око... |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да ти кажам дека вчера сфатив колку значи навистина ми недостигаш....
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so so what?
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДТК- Тешко на тие личности што гледаат од висина... Секој си има право на избор, и секој има право на тоа да бира со кого што ќе прави... Нивото и парите никогаш не се мерило за човекот и неговиот карактер...Ако ги гледаме луѓето низ призмата на нивното богатство и нивниот социјален статус, тогаш стануваме трагачи на богатство... Секогаш имајте едно на ум... Тркалото секогаш се врти... денес имаш пари и богатство, а со тоа и еден куп на пријатели, а утре може лесно да станеш сиромашен, и твоите пријатели да исчезнат без збор... Внимателно во однесувањето со луѓето... Незнаеш утре кој за што ќе ти затреба....
Не е наменето за ЦСТ.... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wooow , ne ocekuvav deka ke ima reakcii na ona sto sum pisala
hahaha makedonski sindrom , ne si gledaat nivniot zivot pa se mesaat kaj so ne treba ....nisto i ne me cudi kaj makedoncite Jas pisav sto pisav , a koj kolku i kako sfatil ne me interesira bitno mene da mi e ubavo i jas koga ke imam potreba da imam igrac vo igra , a nivoto e poradi toa sto tokmu toj sto e momentalno so mene ima nameri da se zeni so mene , no jas ne sakam I se nadevam nema da replicira nekoj pak posto ocigledno ko stari zeni se ozboruva koj -kako -sto napravil ,,,,gledajte si go vie zivotot I da se vratam ON TOPIC : Sakam da ti kazam deka zivotot e kniga , no dzabe za onoj koj ne znae da cita |
|
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sdtk...Нити озборував,нити осудував,а најмалку како стара баба трачатев директо ти кажав колку ме разочара како личност
Твој живот, твое право како сакаш така терај мене не ме засега тоа.... |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STK ....
Изменето од Blue Scarlet - 13.Мај.2010 во 15:45 |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk resiv da ne mislam na toa sto pominalo......
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДТК криво ми е шо не разбираш македонски... Да ти даев една песна да слушниш... Па да си ја чукниш главата малце...
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога и да дојдам - се` не си дома.
Е па, не ти идам повеќе. |
|
Внеси реплика | страница <1 250251252253254 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |