![]() |
|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 249250251252253 441> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bez mama da me dade nisto ne praime, ke mora da ja prasam utre
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
...кажи ДА...
а мама стопосто сум сигурен дека ке се согласи... само кажи ДА,YES,OUI... |
|
![]() |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
сега ако не те кандисаме утре ништо, ќе ти избледи серенадата
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
moze i SI da kazes
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Bez mama, nisto a i granny mi ja nema da ja prasam, ona bese zamenata
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
а кај е Грани вечерва? Само она ни фалеше
![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
...види бе...мама знаеш како ке се стопи кога ке ја види серенадава?...исто и бапчето (дури и IQ се стопи)...
кажи ДАААААА |
|
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
hmmmm a kako sum zaripnal od serenadata......i pak niso
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() prsten saka taa $BlackDevil$ ![]() eve daj i go ovoj, sigurno ke reche DA ![]() |
|
![]() |
|
a i M go nema
![]() |
|
![]() |
|
моира...серенада...прстенов...блек...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
значи дарлинг секогаш во вистинско време ја имаш вистинската работа
![]() |
|
![]() |
|
ova IQ kako e pretpriemciva, prava seirdjika i podvodadjika stanala
![]() leleeeeee prstenot go zemam ![]() Изменето од moira - 04.Февруари.2008 во 01:09 |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
aaa taka mori ti sakas prsten a maaaz?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 249250251252253 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |