![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 248249250251252 717> |
Автор | ||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
[[/QUOTE]
...a neeee blashke...ne me ubeduvash...jas si kupiv roleri...i sega vezbam...IQ ke sedi... ako saka moze i da lezi... a jas ..kujna...dnevna...i posluzavnik pred vrata...kulturno tropam...mlada gospodza... rum srvis... banjata vi e spremna... i papucite pod mishka...da me nema... nevidliva Kroki.... IQ moze bakshish da mi dadesh...kolku za cigari.... ![]() [/QUOTE] ee...otkacena si sto posto
te obozavam
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Kаков застарен обичај....тоа е традиција...која би требало
да се почитува.......
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
... gotovo... kazi koj broj nakit nosish... te zemam za maliot...ubav na mama... shtom ne sakash da ti pomagam...a moze ti mene da mi pomagash... ![]() |
||
![]() |
||
|
Кажи ма Ангелина.....
![]() ![]() ![]() нашава....IQ.....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
oti preeemnogu ja pochituvam MOJATA MAJKA Angelina zatoa, ne mozam da narecham druga zena mamo, a i ovde nekako vo posledno vreme ne sum chula da gi vikaat svekrvite mamo, toa e zastaren obichaj ovde, za vo prilep ili na drugo mesto ne znam
![]() |
||
![]() |
||
|
мамамд....треба обратно да биде....зошто така...
ти треба само да си ги шеткаш внуците....
ништо друго....а ...снашката....па кај и е младоста
![]() ![]() ![]() ама ништо нема да те оставам да работиш....
![]() |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
леле бе интелегенцијо наша
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
tuuuu ma mamamd, ne sum jas do tolku losha neee, ne sakam svekrvi sluginki
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ne velam za kaj vas, zboram opshto, poznavam takvi, zato kazuvam...
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...a neeee blashke...ne me ubeduvash...jas si kupiv roleri...i sega vezbam...IQ ke sedi... ako saka moze i da lezi... a jas ..kujna...dnevna...i posluzavnik pred vrata...kulturno tropam...mlada gospodza... rum srvis... banjata vi e spremna... i papucite pod mishka...da me nema... nevidliva Kroki.... IQ moze bakshish da mi dadesh...kolku za cigari.... ![]() |
||
![]() |
||
|
Јас не сум чула....да се ...колнат....кај нас нема такво нешто...
![]() |
||
![]() |
||
|
moreeee, znam mnogu takvi, sho demek slozno si ziveat i si pravat lizna mazna ova ona demek, a ustvari pozadi grb samo se kolnat ![]() chest na iskluchocite ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
mamamd, kako ti tekna ova
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 248249250251252 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |