|
Романтика |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 59> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mejbi
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA BRE POVEKETO(dobro ne si napisal site) DEVOJKI SAKAAT DA GI GRABNEZ I DA GI TRESNES OD ZEMJA I SETO TOA DA SE IZVEDE VO BRZA GRUBA AKCIJA DODEKA USTE NE SE SVESTILE... tebe mora da ti se pobrkale nekoi raboti vo glavata od gledawe mnogu filmovi... Изменето од ivin - 15.Јануари.2007 во 18:27 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahhahhhahahhhahhahahhahha
znae nekoj da e ubedliv go brisam toa moe mejbi- te nevazi Изменето од anakin - 15.Јануари.2007 во 19:48 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sum romanticna....dusha...sakam mali nesta..koi znaat da mu dadat nova dimenzija i smisla na zivotot
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
smisla na zivotot?
kako DOBRO UTRO SONCE SUM SREKJNA STO SUM PAK TUKA NA OVA PLANETA takva? |
|
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ja gledam romantikata samo vo nezni zborovi.....Anakin...toa se mnogu momenti na ocekuvanje,slucuvanje...nadez...
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa ne se nezni zborovi
toa trebase da bide tvoja replika koga se budis nautro ne se razbirame |
|
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa,ne se razbravme.....ocigledno razlicen stav i pogled kon nestata....imame...
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok
|
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I tuka ima vistina |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ах, што би сега бели латици да ти постелам по подот кој го газиш..
Ах, колку свеки како зваезди би ти запалила очи да ти светнат на таа светлина, на таа светлина од немирни пламенчиња како мрдаат.. Музика тивка би ти пуштила душата да ти ја разгали.... Звезди би замолила да играат.... Ветерче нежно во соба би ти пуштила да играат со прамените на твојата коса, како завесите што ја прават магична оваа ноќ на светла месечина... Вино како нектар би пиела од твоите усни... Нежно би ти шепотела како најмила музика.. |
|
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
solidno:P)
|
|
Debora
Сениор Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Gabon Статус: Офлајн Поени: 162 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од Debora - 19.Декември.2016 во 07:34 |
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DAAAA JA SUM PRVA ZA ROMANTIKATOA E NESTO SO ME ISPOLNUVA I SO MI DAVA SILA ZA PONATAMU...PREKRASNO E CUSTVOTO
|
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 59> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |