IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Македонија и ЕУ...и кога конечно во ЕУ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Македонија и ЕУ...и кога конечно во ЕУ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 77>
Прашање: Дали ни е потребна ЕУ
Одговор Гласови Статистика
32 [35,16%]
45 [49,45%]
3 [3,30%]
11 [12,09%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
test_glusec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 294
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај test_glusec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 08:24
Originally posted by Кasov Кasov напиша:

Originally posted by test_glusec test_glusec напиша:

Бај д веј

КАСОВ Е ЧЛЕН НА БНД!!!

одете на БНД форумот видете како ги третираат македонците.
КАКО ЃУБРИЊА

Како што прават, така правете и вие не ги сожалувајте ѓубрињата од типот на КАСОВ

Поздрав

ха ха ,интересно ..значит ова дека Касов пише на форумот на ВМРО-БНД е доказ дека е негов член ..?!! /во едно само се слагам со тебе -дека сум "член" а не п**ка ко тебе../ А ова дека пишувам и на kajgana и www.blog.com.mk -значит ли дека сум македонски државjанин...? и види само колко ти е културата ..користиш лични директни навреди ...jас прв никогаш не сум навредил некого само зато што не се слага со моjата ценетоста система.../ а за форумот на ВМРО БНД што да ти реча/оф топик/ таму пишуват истите потомци на македонските бегалци од Егеj и Вардарско ко вас и затоа нема логика да се малтретират македонци на форумот..

Ја п**ка а ти турко-татарска п**ка.Многу многу не го чешлајте "културниот" Касов.Оди зачлени се на БНД и кога нешто ќе пробаш да објасниш преку дискусија овие одма ќе почнат да те навредуваат да те прават подоле од гомно.А за тие турко-татари од БНД еднаш за секогаш ќе бидеме "Македонски Блгари".Никогаш нема да го променат мислењето.За вакви идиоти како овој немајте милост.

ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај test_glusec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 08:27

Бај д веј

КАСОВ Е ЧЛЕН НА БНД!!!

одете на БНД форумот видете како ги третираат македонците.
КАКО ЃУБРИЊА

Како што прават, така правете и вие не ги сожалувајте ѓубрињата од типот на КАСОВ

Поздрав

ха ха ,интересно ..значит ова дека Касов пише на форумот на ВМРО-БНД е доказ дека е негов член ..?!! /во едно само се слагам со тебе -дека сум "член" а не п**ка ко тебе../ А ова дека пишувам и на kajgana и www.blog.com.mk -значит ли дека сум македонски државjанин...? и види само колко ти е културата ..користиш лични директни навреди ...jас прв никогаш не сум навредил некого само зато што не се слага со моjата ценетоста система.../ а за форумот на ВМРО БНД што да ти реча/оф топик/ таму пишуват истите потомци на македонските бегалци од Егеj и Вардарско ко вас и затоа нема логика да се малтретират македонци на форумот..

Ја п**ка а ти турко-татарска п**ка.Многу многу не го чешлајте "културниот" Касов.Оди зачлени се на БНД и кога нешто ќе пробаш да објасниш преку дискусија овие одма ќе почнат да те навредуваат да те прават подоле од гомно.А за тие турко-татари од БНД еднаш за секогаш ќе бидеме "Македонски Блгари".Никогаш нема да го променат мислењето.За вакви идиоти како овој немајте милост.

Бај д веј ја бев член на вашиот форум неколку дена.
И знам како се однесувавте спрема мене.
А многу добро ме памтите не по закани или по тоа што ве навредував туку по тоа што ви залепив шлаканица со факти.намигнување

Знам со мене како се однесувавте кога се обидував да имам дискусија со вас.

Кон врв
Кasov Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)
ТуркоМОнголски Гуливер

Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Кasov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 10:02

брее, не знам ваква шлаканица со факти си залепил ,ама ако си пробал со МАНУ-вештачки приказни и фантазии таму немаш шанса да../извини, а со каков НИК беше во форумот..?/ а инаку штом си бил на форумот на ВМРО- БНД си видел дека има ваши државjани кои са почитувани и добродоjдени таму и никоj никак ни ги навредува, а токму напротив.../па ти аку идеш во центарот на Хавана и викнеш "живела САД" / сметаш ли дека ке ти се израдуват многу...?

НЕМА БУГАРИЈА-СЕ Е ТУРКОМОНГОЛИЈА
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)
ТуркоМОнголски Гуливер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Кasov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 10:10
Originally posted by Gusarski Gusarski напиша:

Цитирај слушай идиоту, имаш ли слушнато за Георги Иванов /космонафт/ ..Бугария после СССР ,САД и ГДР  литна во космосот ..ние имавме и нуклеарка /а сега тихо да не чуе некой-и атомни бойни заряди/ на прво место на Балканот по производство на електричество /струя/,цимент, фармация и што ли не ...а вашата глупа Югославия само тоблерони и джинси ви даваше ко на мали деца да се радувате..глупци.И ова дека ви лажеле дека немало тука леб си е ваш проблем и последна наша грижа..сега веке се виде -" кой кум,кой сват ,кой на булката брат...."Па Македония да си живее ,яс не сум и душман ,токму напротив..а од ова дека сакаш Бугария да изгори е видно дека имаш проблем или си тешка будала...

Слушај татарче наивно и глупаво, вашата држава може ги имала тие работи поради технологијата од СССР, ама квалитетот на животот ви беше НУЛА! Имам пријатели во Ќустендил и во Софија и сум идел и знам како живееле. А вие сте „литнале во космосот“ поради тоа што вашиот ТАТАР бил член на екипажот на СССР. А во Југославија беше јака и државата и народот живееше добро, и плус отворен ти беше светот, можеше да одиш кај сакаш. Вие бевте затворени како глувци во кафез газење%20од%20смеење

И ќе те молам да не ми паламудиш како ти не си и душман на Македонија и дека ни посакуваш добро, затоа што ги знаеме веќе вашите подли намери и дека од една страна ни се правите добра а од друга ни забивате нож в грб и треба да сфатите дека ние НЕ ВЕ САКАМЕ, и да не се пикате само по Македонски форуми да досаѓате и да прекинете со заблудата дека ние и вие сме некој близок народ/браќа и што ти не... вие сте за нас ФАШИСТИ и попокварен народ од вас нема, затоа што додека сте биле вие окупатори полошо  биле него кога биле Турците.

СМРТ ФАШИЗМА СЛОБОДА НАРОДУ. газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
абе jас не знам твоите приятели од Кюстендил и София што за люде са били /во "Факултетот " ли уживаха...? демек циганската маала/ ама сички останати си живеехме доволно добре овде ..а твоята Югославия да беше толкуз арно место за уживане немаше словенци и хрвати и бошнаци да бегат од нея ко "дявол од тамян.." а ова дека ти србоманско комунистичко чираче ти е жал за вештачката Сърбославия е твой проблем и последна наша грижа...и пиши по темата те молам ..за ЕУ /во коя сме ние и поарно знаеме работите од тебе...голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај test_glusec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 10:14

брее, не знам ваква шлаканица со факти си залепил ,ама ако си пробал со МАНУ-вештачки приказни и фантазии таму немаш шанса да../извини, а со каков НИК беше во форумот..?/ а инаку штом си бил на форумот на ВМРО- БНД си видел дека има ваши државjани кои са почитувани и добродоjдени таму и никоj никак ни ги навредува, а токму напротив.../па ти аку идеш во центарот на Хавана и викнеш "живела САД" / сметаш ли дека ке ти се израдуват многу...?

Не знам не знам затоа почнавте да напаѓате од одмазда како луди на VMACEDONIA, од што ве здоболе вистината.
Дури оној симеон велики ми призна дека вие сте татари.
А ја кога се обидував на културен начин да дискутирам со вас вие ме правевте подоле од гомно.

Знам како ги третирате и македонците мене не можеш да ме лажеш.Јас никој не навредував и сите пак мене ме навредуваа.

АКО

Сега трпи и ти малценамигнување
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 10:28
vo 2012
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај test_glusec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 10:33
Originally posted by hektor hektor напиша:

vo 2012

или 2013голема%20насмевка
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)
ТуркоМОнголски Гуливер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Кasov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 10:42

vo 2012

абе вие ништо не губите аку не ви земат во ЕУ ние ке ви вземем при нас и пак ке бидете европяни...
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 10:43
...jas sum sepak za neutralnost..i protiv EU..gledate likako se dvizat rabotite vo ta EU?....Flamancite sakat da se otcepat od Belgija..do 2009 toa ke bide gotova rabota...a za Spanija i da ne zborime...tamu ke se sozdadat mal milion drzavicki..eve Katalonija trgna prva..po nea ke sledi Andaluzija,Baskija..i.t.d...duri do 2030 i Dalmacija ke se oddeli od Hrvatska...zatoa daj da bideme barem vo nesto umni..da im svrtime grb na tie eksploatatorski monstrumi  !!среќасреќа
...blagodaram puno
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај test_glusec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 10:45

vo 2012

абе вие ништо не губите аку не ви земат во ЕУ ние ке ви вземем при нас и пак ке бидете европяни...

Хахаха
Знам и што ви значи грбот.
Третиот лав можете само да го сонуватенамигнување
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 10:49
Se slozuvam so Diogen,so sme zapnale tolku za evropa ic ne mi e jasno.
Nie vnatre da se opravime,da go legalizirame travceto,em turizmot ke ni porasne, em ke ima vnatresna harmonija.
bev vo amsterdam ,gola voda e ,a vrie od turist i site se nasmeani.
Gevgelija e sto pati poubava
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)
ТуркоМОнголски Гуливер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Кasov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 10:53

vo 2012

Хахаха
он сам ке дойде со подвит опаш... /нека си лудува малце на воля ,а сетне ке се врати кон братчетата си.../ко блудниот син..љубов
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај test_glusec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 10:54

vo 2012

Хахаха
он сам ке дойде со подвит опаш... /нека си лудува малце на воля ,а сетне ке се врати кон братчетата си.../ко блудниот син..љубов

И како ќе се врати самиот ај кажи според тебе??голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)
ТуркоМОнголски Гуливер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Кasov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 10:59
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Se slozuvam so Diogen,so sme zapnale tolku za evropa ic ne mi e jasno.
Nie vnatre da se opravime,da go legalizirame travceto,em turizmot ke ni porasne, em ke ima vnatresna harmonija.
bev vo amsterdam ,gola voda e ,a vrie od turist i site se nasmeani.
Gevgelija e sto pati poubava
ама Гевгелия не е во ЕУ..европяните се плашат од дивия миришещ на барут Балкан..и как мислиш ти да бидете неутрални..таков лукс овде нема ...Швайцария е верно неутрална ама она не е држава а току БАНКА...и овие глупости дека ЕУ ке се разпадне...-ами нели принципот на ЕУ е слобода на регионите...Каталония ,Баския можда се отцепат од Шпания, ама пак ке бидат во ЕУ ,исто и Падания од Италия ,Фламандия од Белгия и так дале...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 77>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,594 секунди.