|
Македонија и ЕУ...и кога конечно во ЕУ? |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 77> |
Автор | |||||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ја п**ка а ти турко-татарска п**ка.Многу многу не го чешлајте "културниот" Касов.Оди зачлени се на БНД и кога нешто ќе пробаш да објасниш преку дискусија овие одма ќе почнат да те навредуваат да те прават подоле од гомно.А за тие турко-татари од БНД еднаш за секогаш ќе бидеме "Македонски Блгари".Никогаш нема да го променат мислењето.За вакви идиоти како овој немајте милост. |
|||||
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
|
|||||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
Кasov
Група ТуркоМОнголски Гуливер Регистриран: 25.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
брее, не знам ваква шлаканица со факти си залепил ,ама ако си пробал со МАНУ-вештачки приказни и фантазии таму немаш шанса да../извини, а со каков НИК беше во форумот..?/ а инаку штом си бил на форумот на ВМРО- БНД си видел дека има ваши државjани кои са почитувани и добродоjдени таму и никоj никак ни ги навредува, а токму напротив.../па ти аку идеш во центарот на Хавана и викнеш "живела САД" / сметаш ли дека ке ти се израдуват многу...? |
|||||
НЕМА БУГАРИЈА-СЕ Е ТУРКОМОНГОЛИЈА
|
|||||
Кasov
Група ТуркоМОнголски Гуливер Регистриран: 25.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
test_glusec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Не знам не знам затоа почнавте да напаѓате од одмазда како луди на VMACEDONIA, од што ве здоболе вистината. Дури оној симеон велики ми призна дека вие сте татари. А ја кога се обидував на културен начин да дискутирам со вас вие ме правевте подоле од гомно. Знам како ги третирате и македонците мене не можеш да ме лажеш.Јас никој не навредував и сите пак мене ме навредуваа. АКО Сега трпи и ти малце |
|||||
|
|||||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
vo 2012
|
|||||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||||
test_glusec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
или 2013 |
|||||
|
|||||
Кasov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...jas sum sepak za neutralnost..i protiv EU..gledate likako se dvizat rabotite vo ta EU?....Flamancite sakat da se otcepat od Belgija..do 2009 toa ke bide gotova rabota...a za Spanija i da ne zborime...tamu ke se sozdadat mal milion drzavicki..eve Katalonija trgna prva..po nea ke sledi Andaluzija,Baskija..i.t.d...duri do 2030 i Dalmacija ke se oddeli od Hrvatska...zatoa daj da bideme barem vo nesto umni..da im svrtime grb na tie eksploatatorski monstrumi !!
...blagodaram puno |
|||||
test_glusec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Хахаха Знам и што ви значи грбот. Третиот лав можете само да го сонувате |
|||||
|
|||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Se slozuvam so Diogen,so sme zapnale tolku za evropa ic ne mi e jasno.
Nie vnatre da se opravime,da go legalizirame travceto,em turizmot ke ni porasne, em ke ima vnatresna harmonija. bev vo amsterdam ,gola voda e ,a vrie od turist i site se nasmeani. Gevgelija e sto pati poubava |
|||||
Кasov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
test_glusec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
И како ќе се врати самиот ај кажи според тебе?? |
|||||
|
|||||
Кasov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 2324252627 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |